ITALIJANI BI DA ODERU PARTIZAN: Crno-belima OPET stopirano pojačanje

Autor:

Sport

31.10.2023

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Venecija zacepila obeštećenje za iskusnog centra.

ITALIJANI BI DA ODERU PARTIZAN: Crno-belima OPET stopirano pojačanje

Foto: Admiral Bet ABA liga

Partizan muči muku da dovede respektabilnog centra! Željko Obradović i Zoran Savić na sve načine pokušavaju da ojačaju igru crno-belih pod samim košem, ali i kada se dođe na korak do realizacije pojačanja nešto mora da se ispreči. Nikola Mirotić nije došao zbog navodnih pretnji, dok je u slučaju Brazilca Bruna Kobokla navodno zapelo zbog para.

Naime, pred sam večiti derbi u AdmiraBet ABA ligi pojavila se vest da je Partizan izvesno doveo igrača Venecije, ali je onda sve demantovano iz Italije. Tamošnji mediji otkrivaju da je problem veliko obeštećenje koje Venecija traži.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Bruno Kaboklo

Reprezentativac Brazila je pod višegodišnjim ugovorom sa Venecijom. Kaboklo ima dvogodišnji ugovor sa Venecjom i u prvoj sezoni nema izlaznu klauzulu. Da bi eventualno potpisao za Partizan, srpski tim i predstavnici igrača, koje predvodi Danijel Hazan, moraju da postignu dogovor sa Rejer Venecijom. Izvesno je da je veoma visoko obeštećenje za Kaboklov odlazak, najmanje milion evra, a možda i svim milion i po evra - preneo je specijalizovani portal Sportando pisanje italijanskog lista La Nuov.

Dalje se navodi i koliku bi platu Brazilac imao u Partizanu. Navodno, radi se o 800.000 evra po sezoni uz moguće bonuse, prema kojem bi mogao da dostigne i milion evra ili više u prvoj godini.

Podsetimo, Kaboklo je ovog leta došao u Veneciju nakon što je prošle godine imao odlične nastupe za Ulm. U međuvremenu je bio najbolji strelac i skakač Brazila na Mundobasketu. U toj reprezentaciji selektor mu je bio Aleksandar Petrović, pa je Brazilac upoznat sa željama trenera na našim prostorima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading