OBRADOVIĆ ČUPA KOSU: Partizan ne može da računa na važnog igrača

Autor:

Sport

19.10.2023

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš crno-belih se ozbiljno povredio i izgledno je propustiti oba večita derbija krajem meseca.

OBRADOVIĆ ČUPA KOSU: Partizan ne može da računa na važnog igrača

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana gostovaće večeras Olimpijakosu u četvrtom kolu Evrolige a u sastavu neće biti Mateuša Ponitke koji nije ni otputovao za Atinu. Međutim, sva je prilika da trener Željko Obradović neće moći da računa na Poljaka na duže staze.

Naime, povreda ramena krilnog košarkaša je ozbiljnija nego što se mislilo i on će morati da miruje dok se rame ne zaleči. Za početak, uslediće nove analize da bi se tačno utvrdio stepen povrede i mesto, pa da se u skladu sa tim pribegne lečenju. To znači da Ponitka verovatno neće moći na teren na duže staze, što će biti veliki udarac jer je doveden kao iskusni reprezentativac i neko ko je trebalo da bude nosilac igre.

Foto: Starsport

 

Podsetimo, Ponitka se povredio pre početka sezone na prijateljskom meču protiv Fuenlabrade na Tašmajdanu kada je dobio udarac u rame. On je zbog toga propustio ostatak priprema, ali se činilo da se oporavio. Međutim, pred sam meč protiv Barselone u utorak osetio je bolove, pa je rešeno da ne bude u sastavu već ga je odmenio Tristan Vukčević.

Imajući sve ovo u vidu, evidentno je da Ponitka neće igrati ni protiv Mege u AdmiralBet ABA ligi u ponedeljak, a pitanje je da li će biti spreman i za dva večita derbija sa Crvenom zvezdom Meridianbet u petom kolu Evrolige, pa zatim i na Jadranu četiri dana kasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading