GORE DRUŠTVENE MREŽE! Delije pronašle OSAM RAZLOGA zbog kojih je Zvezda Meridianbet POKRADENA u derbiju! (VIDEO)

Autor:

Sport

31.10.2023

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli drugi put zaredom izgubili od večitog rivala Partizana.

GORE DRUŠTVENE MREŽE! Delije pronašle OSAM RAZLOGA zbog kojih je Zvezda Meridianbet POKRADENA u derbiju! (VIDEO)

Foto: Starsport

Pristalice Crvene zvezde Meridianbet ne mire se s porazom u večitom derbiju, odigranom u petom kolu AdmiralBet ABA lige.

Navijači srpskog šampiona nezadovoljni su igrom izabranika Janisa Sferopulosa u drugom ovosezonskom okršaju s najljućim rivalom, koji je Partizan dobio još ubedljivije (98:87) nego prošli u Evroligi (88:86), ali ne kriju ogorčenje i na pojedine odluke sudija ove utakmice.

Zbog toga je na društvenim mrežama osvanuo snimak, koji se ekspresno deli među fanovima Zvezde Meridianbet, gde smatraju da su arbitri debelo oštetili Sferopulosov tim, napominjujući da je to postala tradicija u regionalnom takmičenju.

Sigurno je da na Malom Kalemegdanu nema mesta zadovoljstvu, ali i da kompletno novi tim, koji je nedavno preuzeo Janis Sferopulos, nije i dalje u najboljoj formi, odnosno, da suđenje nije bilo ravnopravno u prethodnom derbiju.

Pogledajte i snimak koji je objavljen na profilima na društvenim mrežama bliskim klubu sa Malog Kalemegdana, kao i osam spornih detalja i na koje se situacije crveno-beli žale kada je u pitanju deljenje pravde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
NARIKACE

31.10.2023 18:12

STIDITE SE BRE ,,CERGAROS"