VELIKA CIFRA JE U PITANJU! Isplivalo koliko će Madar ZARAĐIVATI u Fenerbahčeu!

Autor:

Sport

14.07.2023

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelski reprezentativac napustio redove Partizana.

VELIKA CIFRA JE U PITANJU! Isplivalo koliko će Madar ZARAĐIVATI u Fenerbahčeu!

Foto: Starsport

Jam Madar

Navijači crno-belih i dalje ne veruju da u narednoj sezoni neće gledati Jama Madara u dresu novog šampiona AdmiralBet ABA lige.

Po osvajanju regionalnog takmičenja Izraelac se iznenada odlučio da napusti Humsku i pređe u redove Fenerbahčea, sa kojim je potpisao ugovor.

Partizan se ekspresno oglasio saopštenjem, kao i agent košarkaša Miško Ražnatović, ali je na kraju Madar zvanično promovisan u klubu iz Istanbula.

Na poziv Dimitrisa Itudisa, Izraelac je rešio sa svojim menadžerom da se oproba u novoj sredini, iako je imao važeći ugovor sa Partizanom, koji je prekinut, zbog čega su crno-beli najavili žalbu i odlazak na sud.

 

 

Unapred se znalo da će Jam imati daleko veća primanja nego u Partizanu, a sada je na videlo izašla i cifra koju će primati u Fenerbahčeu.

Prema tvrdnjama turskog novinara, bliskom klubu iz Istanbula, koji je na društvenim mrežama upisan kao "Macijauskas", otkrivena je informacija njegovog ugovora.

Prema saznanjima pomenutog novinara, Jam Madar će na godišnjem nivou inkasirati 740.000 evra od Febera, pa će već za dve godine igranja u Turskoj ući u društvo milionera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading