DETONACIJA! Najbolji ODGOVORIO na poziv prijatelja! Sprema se BOMBA u NBA!

Autor:

Sport

11.06.2023

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Lejkersa Lebron Džejms nije isključio mogućnost da promeni ekipu.

DETONACIJA! Najbolji ODGOVORIO na poziv prijatelja! Sprema se BOMBA u NBA!

Foto: Tanjug/AP

Jokić i Džejms

Pre nekoliko dana pojavila se informacija da bi Lebron Džejms mogao da nastavi karijeru u Dalas Maveriksima.

Prema pisanju američkih medija, "Kralj" je svom bivšem saigraču iz Klivlenda (u sezoni 2015/16) rekao "da će o tome razmisliti".

Međutim, Teksašani će ozbiljno morati da razmisle kako će raspodeliti primanja igrača. Pre svih, postavlja se pitanje šta će biti upravo sa Irvingom. Njemu mogu da ponude 272,9 miliona evra za petogodišnji ugovor, a druge franšize 198,5 miliona evra za četiri godine.

Foto: Tanjug/AP

Lebron Džejms ne isključuje opciju da pređe u Dalas

Nasuprot tome, najbolji igrač Lejkersa Lebron Džejms sa timom iz Los Anđelesa vezan ugovorom do sezone 2024/2025, tako da ako bi prešao u Dalas, "divlja telad" bi morala nekoga da se "odrekne". Sigurno da bi to bio igrač sa visokom platom!

Lejkersi su, podsetimo, neslavno završili takmičenje u plej-ofu, pošto su u finalu Zapadne konferencije "ometlani" od strane Denvera, predvođenih Nikolom Jokićem sa 4:0 u seriji.

Nagetse već u noći između ponedeljka i utorka čeka peti meč velikog NBA finala protiv Majamija, a trenutno tim iz Kolorada ima ubedljivo vođstvo od 3:1.

Tome je doprineo i dupli brejk, tokom prethodna dva gostovanja na Floridi, pa Jokiću i ekipi nedostaje još jedan trijumf za istorijski šampionski prsten, prvi otkako ova franšiza postoji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading