ŠOK OTKRIĆE POSLE FINALA ZAPADA! Teška povreda - hitno mora na OPERACIJU!

Autor:

Sport

26.05.2023

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije mogao da očekuje.

ŠOK OTKRIĆE POSLE FINALA ZAPADA! Teška povreda - hitno mora na OPERACIJU!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Lebron Džejms

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa poniženi su u finalu Zapada NBA lige, te ih je Denver, predvođen Nikolom Jokićem, "ometlao" i izbacio sa 4:0 u seriji.

Nisu uspeli Lebron Džejms, Entoni Dejvis i ekipa da pariraju Nagetsima i ostali su bez plasmana u veliko finale, a sada su dobili nove katastrofalne vesti.

Naime, legendarni Lebron Džejms, udarna igla Lejkersa, igrao je povređen tokom čitavog plej-ofa i moraće na operaciju. Ovo je preneo dobro obavešteni Šems Čaranija, a "kralj" je navodno igrao sa pokidanom tetivom u desnom stopalu i to puna dva meseca.

 

 

Nije prvi put da Lebron igra povređen u doigravanju, ali ovo je ozbiljna povreda i treba uzeti u obzir da ima 39 godina, te je veliko pitanje da li će mu ova serija protiv Denvera biti poslednja u karijeri. Tu opciju je i on sam najavio:

Nije mi interes da igram finale Konferencije. To sam igrao već mnogo puta, nije zabavno ako ne uđeš u veliko finale. Videćemo šta će da bude, ne znam. Moram o puno toga da razmislim, da budem iskren, videću kako ću dalje sa košarkom - istakao je Džejms posle poslednjeg meča protiv Nagetsa, pa dodao:

Da razmislim da li želim da nastavim da igram.

Šta će biti sa Lebronom ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno - "kralj" je promenio NBA ligu i ovo takmičenje sa njim i bez njega jednostavno nije isto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading