JOKIĆEV OTAC ČEKA TITULU: Branislav otkrio kako gleda mečeve svog sina!

Autor:

Sport

31.05.2023

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolin tata veruje da Nagetsi osvajaju šampionski prsten.

JOKIĆEV OTAC ČEKA TITULU: Branislav otkrio kako gleda mečeve svog sina!

Foto: Starsport

Sombor spreman za veliko finale! Košarkaši Denver Nagetsa, predvođeni Nikolom Jokićem, dočekaće u noći između četvrtka i petka (2.30) Majami Hit, za koji igra Nikola Jović, u prvom meču finalne serije NBA lige. Džoker će imati priliku da odvede svoj tim do prve titule u istoriji kluba, a Somborci ne žele da propuste ovaj spektakl i zato su organizovali kolektivno gledanje finala u Sokolskom domu.

Događaj počinje već od 22 časa, kada kreće di-džej žurka, a tom prilikom će biti organizovano i nagradno izvlačenje za sve prisutne, kad će biti podeljeni prigodni pokloni. Okupljeni će imati priliku da na velikim video-bimovima gledaju prenos utakmica.

Na žurku povodom velikog finala pozvan je i otac Nikole Jokića Branislav, što je otkrio u razgovoru za portal Republika.rs.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

- Video sam da se organizuje gledanje utakmice, ali ne bih mogao da vam kažem ko je organizator svega. Ja sam samo dobio poziv za događaj. Čuo sam da će se Somborci tu okupiti i gledati meč, drago mi je zbog toga, ali ne mogu ništa više da kažem - objasnio je Jokić senior.

Dresovi spremni za finale

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denver Nuggets (@nuggets)

Košarkaški klub Denver na društvenim mrežama otkrio je kako će izgledati dres koji će izabranici Majka Melouna nositi u velikom finalu. Oprema za istorijske utakmice je naknadno šivena i izgleda odlično. Očigledno da tim iz Kolorada ništa ne želi da prepusti slučaju.

Međutim, Branislav više voli Nikoline utakmice da gleda sam iz svog doma.

- Ne znam da li ću otići. Ja ipak volim mečeve da gledam u miru, kod kuće s porodicom. Tako mi je lakše i mogu da se opustim i navijam. Naravno da se nadam pobedi, što je i normalno. Svi žele da pobede, niko ne voli da gubi - objasnio je Jokićev otac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading