CEO SOMBOR NA NOGAMA! Razlog je Nikola Jokić! Građani ODUŠEVLJENI zbog OVOGA!

Autor:

Sport

31.05.2023

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denver i Majami kreću po šampionsku NBA titulu.

CEO SOMBOR NA NOGAMA! Razlog je Nikola Jokić! Građani ODUŠEVLJENI zbog OVOGA!

Foto: Tanjug/AP

Srpski centar Nikola Jokić

Sve je spremno za početak finalne serije NBA lige, u kojoj će se sastati Denver i Majami.

Predvođeni najboljim košarkašem Zapadne konferencijie i Srbije, Nikolom Jokićem, Nagetsi će pokušati da dođu do prvog "prstena" u klupskoj istoriji.

Somborac će predvoditi "grumenje" u okršajima koji se igraju na četiri dobijene utakmice, a nema sumnje da su stanovnici ovog grada u Bačkoj veoma ponosni na svog najpoznatijeg građanina.

Zato se u Somboru sa nestrpljenjem čeka finale, koje će meštani moći da prate uživo, zajedničkim gledanjem utakmica u centru grada.

Iako su termini nezgodni, pošto se utakmice igraju po srednjeevropskom vremenu od 02.30 časova posle ponoći, Somborci su organizovali zajedničko gledanje mečeva u "Sokolskom domu", a na svojevrsnu žurku je pozvao i KK "Joker" čiji je predsednik upravo otac prve zvezde Denvera.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

 

Okupljanje je planirano negde oko 22 časa, jer u to vreme počinju događanja, tačnije di-džej žurka, a tom prilikom će biti organizovano i nagradno izvlačenje za sve prisutne tokom koga će se podeliti prigodni pokloni za najsrećnije.

Ono što je najvažnije, svi Srbi, ne samo Somborci, nadaju se će Nikola upisati pobedu na startu finalne serije i na najbolji način krenuti u osvajanje istorijskog pehara NBA lige.

Podsetimo, boje Majamija braniće i drugi srpski predstavnik u finalu, član Hitsa Nikola Jović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading