MELOUN LJUT PRED FINALE! Jokićev trener UPOZORAVA na NAJVAŽNIJU stvar!

Autor:

Sport

31.05.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cela Srbija neće spavati u noći između četvrtka i petka.

MELOUN LJUT PRED FINALE! Jokićev trener UPOZORAVA na NAJVAŽNIJU stvar!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Majk Meloun

Košarkaši Denvera i Majamija počinju borbu za šampionski prsten. Nagetsi koji su do borbe za šampionski prsten "ometlali" Los Anđeles Lejkerse važe za apsolutnog favorita u predstojećoj finalnoj seriji.

Sa tim se, međutim, ne slaže trener "grumenja" Majk Meloun". Naime, iako je tim iz Kolorada sve utakmice na domaćem parketu rešio u svoju korist (izbacio Minesotu 4:1, Finiks 4:2 i Lejkersi 4:0), šef struke najbolje plasirane ekipe u ligaškom delu sezone upozorava na kvalitete rivala:

- Svi treba da zaborave da su osmi nosioci. Dobili su Milvoki, najbolji tim regularnog dela sezone 4:1. Savladali su Boston, drugi najbolji tim konferencije 4:3. Kada dođete do finala, tu se više ne proča o tome ko je bio koji nosilac - rekao je ljutito Meloun na konferenciji.

Foto: Tanjug/AP

 

Mnogi košarkaški eksperti, pa i navijači, ne slažu se sa njegovim mišljenjem davajući Denveru ulogu apsolutnog favorita, jer u svojim redovima ima najboljeg igrača "zapada" Nikolu Jokića.

- Za one što misle da će serija biti laka, ne znam šta bih vam rekao. Biće ovo najveći izazov u našim životima. Ovo je NBA finale. Želimo prvi prsten u istoriji franšize. Biće to najteža stvar koju smo ikada uradili - dodao je Majk Meloun.

Na pitanje bog čega bi Nagetsi trebalo da ih se plaše, košarkaš Majamija Gejb Vinsent je posle pobede u sedmoj utakmici protiv Bostona kratko poručio:

- Svi su sumnjali u nas, a pogledajte gde smo - istakao je Vinsent.

NBA titulu će poneti ekipa koja prva stigne do četiri pobede, a u slučaju majtorice Denver će imati prednost domaćeg parketa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading