JOKIĆ DOBIO NEOČEKIVANU NAGRADU! Srbin ostao u ŠOKU, pa priznao: Nije to samo moje...

Autor:

Sport

19.05.2023

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Nagetsa bio je skroman u izjavama, a dotakao se i javnosti koja je ponovo potcenila njegovu ekipu.

JOKIĆ DOBIO NEOČEKIVANU NAGRADU! Srbin ostao u ŠOKU, pa priznao: Nije to samo moje...

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Lejkersa

Košarkaši Denver Nagetsa nastavili su sa sjajnim partijama, te su savladali Los Anđeles Lejkerse i u drugoj utakmici finalne serije Zapada NBA lige i stigli do prednosti od 2:0 u pobedama.

Ovog puta bilo je 108:103 za Nikolu Jokića i ekipu, a centar Nagetsa upisao je novi tripl-dabl sa 23 poena, 17 skokova i 12 asistencija.

I u ovoj seriji Nagetsi su potcenjeni, pa su na terenu morali da dokažu da imaju kvalitet da izbace Lejkerse. O tome je govorio trener Denvera Majk Meloun, koji je žestoko opleo po Amerikancima (više informacija OVDE), a na njegove reči nadovezao se i Nikola Jokić:

Ništa novo za nas. Da budem iskren, sviđa mi se to. Nije nas briga. Šta god... To je normalno za nas, ne obraćam pažnju na sve to - rekao je Jokić, pa dodao:

- Možda se sećate kad smo igrali u bablu, pobedili smo Jutu i svi su pričali o tome kako su oni ispustili prednost. Kad pobedimo Kliperse, sve je o njima...

 

 

Dobio je Jokić i lanac - nagradu Denver Nagetsa koja se dodeljuje najboljem defanzivcu na utakmici, a koju, ruku na srce, ne osvaja tako često.

- Nije to samo zbog mene. Imam ljude iza sebe, imam čoveka koji će biti tu uz mene. Nije to moj lanac, to bi trebalo da pripadne svima - zaključio je Nikola Jokić.

Nagetsi su, dakle, odbranili domaći teren i sada se serija seli u Los Anđeles. Naredni duel ova dva tima zakazan je za dva dana, u noći između subote i nedelje od 2.30 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading