NIŠTA OD "METLE"! Jokić još čeka rivala u finalu, Boston PREŽIVEO četvrtu utakmicu protiv Majamija! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

24.05.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seltiksi su se vratili i smanjili na 3:1 u seriji.

NIŠTA OD "METLE"! Jokić još čeka rivala u finalu, Boston PREŽIVEO četvrtu utakmicu protiv Majamija! (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa meča Majami - Boston

Košarkaši Boston Seltiksa savladali su Majami Hit u gostima 116:99 i na taj način smanjili rezultat na 3:1 u finalnoj seriji Istoka NBA lige, te će Nikola Jokić i dalje čekati na svog protivnika u velikom finalu takmičenja.

Seltiksi su bili otpisani pred ovaj meč, ali tim sa Floride nije uspeo da veže i četvrtu uzastopnu pobedu, te da "ometla" Tejtuma, Brauna i ekipu.

Čak naprotiv, Boston je odigrao fenomenalno, te je najavio da neće odustajati do kraja serije, te da će pokušati da postane prvi tim ikada koji se vratio posle tri poraza u seriji.

 

- Bolje nas pobedite u meču broj četiri. Jer ako nam dozvolite da uzmemo tu jednu, dobijamo samopouzdanje - poručili su Markus Smart i Džejlen Braun košarkašima Majamija uoči meča odigranog u noći između utorka i srede, a onda su zablistali.

Tejtum je upisao 33 poena, 11 skokova i sedam asistencija, te postao drugi na večnoj listi Bostona po broju utakmica sa učinkom od 25+ poena, 10+ skokova i 5+ asistencija. Neprikosnoven je i dalje Leri Bird sa 26, a Tejtum je preskočio Džona Havličeka i sada je na koti 16. 

Braun je, takođe, blistao i upisao je 17 poena i po četiri skoka i asistencije, a dvocifreni su bili još i Vajt (16), Vilijams (14), Horford (12) i Smart (11).

Sa druge strane, u timu Majamija najbolji je, očekivano bio Džimi Batler i imao je učinak od 29 poena, devet skokova i pet asistencija. Ipak, izostala je podrška saigrača, pa je tim sa Floride morao da položi oružje i šansu za prolaz u veliko finale potraži u nekom od narednih mečeva.

Peta utakmica ove serije na programu je u noći između četvrtka i petka od 2.30 u Bostonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading