MONSTRUOZNI NIKOLA JOKIĆ! Srbin DEMOLIRAO "supertim" i najavio BORBU ZA PRSTEN! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.05.2023

07:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvostruki uzastopni MVP pružio je maestralnu partiju.

MONSTRUOZNI NIKOLA JOKIĆ! Srbin DEMOLIRAO "supertim" i najavio BORBU ZA PRSTEN! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Finiksa

Denver može do titule u NBA ligi!

Ovo je najbolja moguća poruka posle druge utakmice polufinala Zapada između Nagetsa i Finiks Sansa.

Nikola Jokić i ekipa savladali su "supertim" rezultatom 97:87, a Srbin je bio centralna figura meča.

Dvostruki uzastopni MVP NBA lige imao je učinak od 39 poena, 16 skokova i pet asistencija, kao i dve ukradene lopte i jednu blokadu. Iz igre je šutirao 15/24 za dva i 2/6 za tri, dok je sa penala imao 3/4.

Na njegovu brutalnu partiju nadovezali su se Gordon sa 16 poena, kao i Kaldvel-Poup sa dve važne trojke u četvrtoj četvrtini za 14 poena.

U Finiksu je bolji od ostalih bio Devin Buker sa 35 poena, pet skokova i šest asistencija, kao i Kevin Durant koji je završio sa 24 poena, osam uhvaćenih i tri asistencije.

Na ovaj način Nikola Jokić je pokazao da Nagetsi mogu do NBA prstena, a uskoro će saznati i da li je dobio i treće uzastopno MVP priznanje.

Pored ovog meča, noć za nama obeležio je još jedan plej-of susret. Filadelfija je, lišena pomoći Džoela Embida, stigla do brejka protiv Bostona i slavila sa 119:115.

Najbolji pojedinac utakmice bio je maestralni Džejms Harden sa 45 poena, dok je Tajris Meksi dodao 26. Kod Bostona bolji od ostalih bili su Džejson Tejtum sa 39 poena, dok je Džejlen Braun postigao 23.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading