NEKA I PARTIZAN I MONAKO PROĐU NA F4: Saša Obradović RAZGALIO grobare pred duel u Evroligi!

Autor: Marija Nestorović

Sport

04.04.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Obradović je dobro uklopio tim, svako zna svoje mesto i šta treba da radi, istakao je trener četvrtoplasirane ekipe Evrolige.

NEKA I PARTIZAN I MONAKO PROĐU NA F4: Saša Obradović RAZGALIO grobare pred duel u Evroligi!

Foto: Starsport

Saša Obradović

Košarkaši Monaka dočekaće u petak od 21 čas ekipu Partizana, u meču 33. kola Evrolige.

Ekipa iz Kneževine je već obezbedila plasman u Top 8 fazu, a nakon pobede u prethodnom kolu osigurali su i prednost domaćeg terena u doigravanju, dok crno-belima sa druge strane i dalje treba jedan trijumf, kako bi i matematički obezbedili plej-of.

Pred ovaj duel je za portal "Republika" pričao i Saša Obradović, trener Monaka, koji je istakao da očekuje bolje izdanje svog tima nego u meču odigranom u Beogradu.

- Realno na prvom meču protiv Partizana nismo odigrali kao treba, to sad moramo da uradimo. Ostao je neki žal, posebno u završnici gde nismo odigrali kako treba. Nadam se da će novi susret biti mnogo bolji po nas. Moramo da budemo svesni da nema laganog protivnika. Posebno jer se vidi da je Partizan odlično vođen i da vlada dobra atmosfera. Željko Obradović je dobro uklopio tim, svako zna svoje mesto i šta treba da radi. Partizan je popunjen na svim pozicijama. Tu je kapiten Kevin Panter, onda centar Matijas Lesor. Egzum i Naneli su velika snaga tima. Takođe, odlično se uklapaju i domaći igrači, svako daje svoj doprinos.To je preduslov za sve, kako bi tim dobro funkcionisao - započeo je Obradović.

Foto: Starsport

Saša Obradović i Željko Obradović

Strateg Monaka je dodao i da očekuje da će Partizan imati veliku podršku navijača, jer su određeni fanovi crno-belih već krenuli put Kneževine.


- Čuo sam da navijači dolaze u velikom broju, mada mnogo bi bila bolja atmosfera da se igra u Beogradu. Navijači su definitivno šesti igrač Partizana, a naš ponekad, nije baš to kao kod nas. Grobari, ali i delije, stvarno prave neviđen ambijent o kome se priča širom Evrope. To su ipak posebni trenuci.

Za kraj, istakao je i da ne razmišlja o mogućem susretu ove dve ekipe u plej-ofu, iako postoji mogućnost da se to desi.

- Ne bih ja sad razmišljao o mogućem susretu u plej-ofu. Suviše tu stvari treba da se pogode da bi se realizovalo. Najbitnije je da se jedan srpski klub nađe među osam najboljih ekipa, a sad na koga će ići to nije bitno. Bilo bi to dobro za srpsku košarku. Takođe, postoji mogućnost da odu i korak dalje, neka Partizan i Monako ostvare plasman na fajnal-for - zaključio je Obradović.

Podsetimo, posle 33 kola, Monako je četvrti sa skorom od 21 pobede i 11 neuspeha, dok je Partizan na učinku od 18 trijumfa i 14 poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading