NACIONALNA TRAGEDIJA U PARIZU: Milioni Francuza U SUZAMA!

Autor:

Sport

25.12.2022

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne stišava se bura posle Svetskog prvenstva u Kataru!

NACIONALNA TRAGEDIJA U PARIZU: Milioni Francuza U SUZAMA!

Foto: Tanjug/AP

Reprezentacija Francuske nije uspela da odbrani svetsku titulu u Kataru, što je izazvalo pravu tugu u toj zemlji. Nedelju dana je prošlo od burnog finala Svetskog prvenstva, koje su dobili Argentinci boljim izvođenjem penala, a "Trikolori" se žale na sve živo - od načina na koji je glavni sudija Marčinjak delio pravdu, do proslave Boginje od strane "Gaučosa".

PAPA LIONEL! Mesijevo BOŽANSTVO, snimak koji je izazvao DELIRIJUM u Argentini! (VIDEO)

Valentin Gomes je zbog svega navedenog odlučio da pokrene peticiju pod nazivom "Francusko, prestani da plačeš", a nju je na sajtu Change.org već potpisali preko 570 hiljada ljudi!

- Otkad smo pobedili, Francuzi ne prestaju da plaču i žale se i ne prihvataju da je Argentina svetski prvak - naveo je pokretač peticije aludirajući na ponašanje "Galskih petlova" posle finalnog poraza lošijim izvođenjem penala.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Leo rastužio milione Francuza

Podsetimo da je Argentina osvojila treću titulu šampiona sveta, predvođena Lionelom Mesijem koji je proglašen za najboljeg igrača Mundijala, a naredno prvenstvo 2026. godine zajednički će organizovati SAD, Meksiko i Kanada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading