ISPLIVAO SNIMAK: Mbape PRIČA, selektor ĆUTI - o ovome BRUJI ceo svet! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.12.2022

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako ima 24 godine, Kilijan Mbape je vođa ove ekipe.

ISPLIVAO SNIMAK: Mbape PRIČA, selektor ĆUTI - o ovome BRUJI ceo svet! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape

Fudbaleri Francuske ušli su u finale Mundijala u Kataru, ali nisu uspeli da odbrane titulu, pošto su u epskom finalu poraženi od Argentine posle izvođenja jedanaesteraca.

Iako su "galski petlovi" izgubili ovaj meč, u centru pažnje se našao Kilijan Mbape koji je postigao het-trik, pa je na taj način postao prvi igrač kome je ovaj poduhvat pošao za rukom u finalu prvenstva sveta.

Takođe, fudbaler PSŽ-a je na taj način stigao do brojke od osam golova na prvenstvu, čime je sebi obezbedio nagradu za najboljeg strelca u Kataru. Ipak, sada je sebi pažnju obezbedio drugačijim potezom.

Naime, Francuzi su na poluvremenu finala gubili sa 2:0, bili su pred ambisom, ali je Kilijan odlučio da na pauzi motiviše saigrače, što mu je na kraju i pošlo za rukom. Sada je procureo i snimak njegovog govora.

 

 

- Ovo je utakmica života, igra se svake četiri godine. Gore od ovoga ne može. Možemo da se vratimo - pokušao je da motiviše saigrače koji su sedeli u tišini.

Interesantno je i da je selektor Dešam ćutao dok je Mbape pričao, pa je na taj način pokazao ko je glavni u svlačionici i ko je prva zvezda tima, iako ima samo 24 godine.

Porazom u finalu, Francuska nije uspela da odbrai titulu osvojenu pre četiri godine, pa je tako ostala i dalje na dva trofeja svetskih šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading