Slavna pevačica ZLOSTAVLJANA u Kataru tokom finala Mundijala?! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.12.2022

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sraman i veoma nizak potez.

Slavna pevačica ZLOSTAVLJANA u Kataru tokom finala Mundijala?! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Lali Esposito

Fudbalska reprezentacija Argentine uspela je da se popne na krov sveta.

Na Mundijalu u Kataru "gaučosi" su predvođeni Leo Mesijem, kandidatom za Super zlatnu loptu, nagradu koja se dodeljuje svakih 30 godina i to ako ima odgovarajućeg kandidata, uspeli da podignu "zlatnu boginju", a finalni meč obeležio je i jedan skandal na tribinama.

Slavna argentinska pevačica, Lali Espozito, bila je žrtva zlostavljanja i to u najvažnijem trenutku finalnog meča!

Ova pevačica, koja je pred meč izvela himnu Argentine, imala je bliski susret sa jednim od fanova "gaučosa". 

 

 

Kamere su zabeležile trenutak kada je jedan od navijača prišao pevačici sa leđa, počeo da je pipka i sve je izgledao kao da simulira čin polnog odnosa.

Istog trenutka kada se snimak pojavio u javnosti krenule su i osude prema muškarcu koji je optužen za iskorišćavanje devojke! Navelo se da je on iskoristio situaciju za mušku požudu dok je Espozito gledala kako Montijel pogađa poslednji penal.

Činilo se da je muškarac bio i te kako svestan svega šta radi jer je u jednom trenutku pogledao prema devojci kako bi zauzeo što bolju pozu za svoj čin.

Ipak, pevačica je istakla da je cela stvar daleko gore opisana od onog što se stvarno desilo:

To je poslednje o čemu sam u tom trenutku razmišljala - rekla je Lali Espozito, a ubrzo joj se i mladić po imenu Anhel de Brito javio porukom i uputio izvinjenje:

- Ćao Lali, kako si? Ja sam osoba koja je sedela na stadionu, iza tebe, u finalu Svetskog prvenstva. Gledao sam i gledam snimke koji su izašli na mrežama i u medijima. Sve je potpuno netačno. Bio sam sa svojim prijateljima i gledao penal, grlio sam jednog od njih i izgubio sam ravnotežu. Krenuo sam napred i izbegao pad na tebe i držao sam te na sekundu za za stražnjicu kao što je jasno u videu.

Pokušao je "da se opere" ovaj mladić, a pevačica je prihvatila izvinjenje, ali naglasila 

da se scena koja se desila njoj stalno dešava mnogim ženama u Argentini prilikom svake gužve te je poručila svim osobama da pomognu žrtvama polnog uznemiravanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading