FIFA POKRENULA ISTRAGU! Skandal posle finala Mundijala DOBIJA EPILOG: Pravila su OŠTRO PREKRŠENA!

Autor:

Sport

23.12.2022

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko će biti kažnjen ostaje da se vidi.

FIFA POKRENULA ISTRAGU! Skandal posle finala Mundijala DOBIJA EPILOG: Pravila su OŠTRO PREKRŠENA!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi sa "zlatnom boginjom"

Fudbalska reprezentacija Argentine savladala je Francusku u jednom od najboljih finala u istoriji Mundijala i na taj način stigla do "zlatne boginje".

Bili su na kolenima Francuzi, gubili sa 2:0 pošto su za "gaučose" pogađali Anhel Di Marija i Lionel Mesi, ali je Kilijan Mbape sa dva gola doneo produžetke svom timu.

Mesi je ponovo pogodio, Mbape uzvratio, te se ušlo u penal seriju gde su tragičari postali Koman i Čuameni i Argentina je osvojila trofej.

Tokom slavlja na terenu došlo je do velikog skandala. Poznati kuvar Nusret Gok, poznat i kao Salt Bae, upao je u teren, te se fotografisao sa peharom i do ludila je dovodio sve Argentince. Kačio je fotografije na svoj Instagram profil, a sada bi mogao da se suoči sa kaznom jer je FIFA pokrenula istragu. Tačnije, on ili neko od organizatora.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

 

- Originalni trofej FIFA Svetskog prvenstva može da dodiruje i drži samo veoma odabrana grupa ljudi, koja uključuje bivše pobednike FIFA Mundijala, aktuelne vladare planete i šefove država - navodi se u pravilima koja su oštro prekršena.

Reakcija će uslediti.

- Posle istrage, utvrdili smo niz nepravilnosti i pojedince koji su dobili pristup terenu po završetku finalnog meča na stadionu Lusail 18. decembra. Biće preduzete odgovarajuće interne mere - saopštili su iz FIFA.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

 

Dakle, očekuju se kazne, a ko će i na koji način biti kažnjen ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading