HRVATI POKRADENI PROTIV ARGENTINE? Skandalozna TEORIJA legendarnog Britanca!

Autor:

Sport

13.12.2022

23:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polufinalni meč u Kataru podigao veliku prašinu.

HRVATI POKRADENI PROTIV ARGENTINE? Skandalozna TEORIJA legendarnog Britanca!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Hrvatske deklasirani su od selekcije Argentine sa 3:0 u polufinalu mundijala, a legendarni defanzivac Mančester junajteda Geri Nevil izjavio je da su "Vatreni" žestoko oštećeni?!

 

 

Naime, golman "Vatrenih" Dominik Livaković napravio je očigledan penal nad Hulijanom Alvarezom u 32. minutu susreta, koji je potom realizovao Lionel Mesi, ali Nevil je jedan od retkih koji se nije složio sa odlukom glavnog sudije, Italijana Orsata.

Golman izlazi i pravi pokret udesno. Zaustavio se pre nego što je došlo do udarca, a Alvarez je hteo protrčati pored njega i "zakucao" mu se u nogu. Ovo nije kazneni udarac. Šta drugo može da uradi? Morao je da napravi taj pokret kako bi pokušao zaustaviti loptu. Da je Livaković nastavio trčati i zaleteo se u Alvareza, onda je penal. Ali, on se zaustavio pre toga. Ne znam je li to penal - izjavio je Nevil, a onda mu je usta zapušio bivši arbitar Piter Volton.

Čuvar mreže je prvo trebalo da dođe do lopte. Išao je na nju i potpuno ju je promašio, zatim je zahvatio Alvareza. U suštini je stao na put napadaču i zaustavio ga. Tako da je to prekršaj - izjavio je Volton, uz dodatak da se ovo "uvek sudi kao faul". 

Podsetimo, "Gaučosi" će se za Boginju boriti sa boljim iz meča Francuska - Maroko (sreda, 20 časova), dok Hrvate u subotu očekuje duel za treće mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading