MILOJU PUKAO FILM: Standardni prvotimac leti iz ekipe

Autor:

Sport

21.10.2024

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nisu mogli da mu se tolerišu propusti.

MILOJU PUKAO FILM: Standardni prvotimac leti iz ekipe

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju sutra od 18.45 Monaku u trećem kolu Lige šampiona i imaće priliku da daju sve od sebe i pokušaju da dođu do prvih bodova u novoj sezoni Lige šampiona. Izabranici Vladana Milojevića idu u Kneževinu posle poraza od Benfike sa 2:1 u Beogradu i Intera u Italiji sa 4:0, ali ništa još nije izgubljeno.

Međutim, Miloje je, navodno, rešio da napravi veliki rez u ekipi. On je spreman da promeni golmana! Omri Glazer propustio je pripreme tima zbog povrede i od povratka nije pokazao očekivanu formu.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Kiksevi mu došli glave: Omri Glazer

Zbog toga će umesto njega između stativa stajati Marko Ilić, koji je do sada solidno odradio svoje minute. Ilić je pokazao svoj talenat branivši u mečevima protiv Bode Glimta, a takođe je zasijao i u dresu reprezentacije. Ova odluka ne znači da Glazer više neće braniti za tim, već bi trebalo da mu posluži kao podstrek da se vrati u formu koja ga je krasila prošle sezone.

Republika

Foto: Starsport

Dobija priliku: Marko Ilić


Marko Ilić je do sada odigrao deset utakmica za Crvenu zvezdu i pokazao se kao pouzdan izbor među stativama. Njegova forma je potvrda Milojevićeve odluke da ga postavi za golmana u meču protiv Monaka, a takođe je i dobio pozive selektora zbog svojih izdanja u crveno-belom dresu.

Podsetiimo Glazer je primio "gol kroz uši" od Intera u Ligi šampiona (4:0). Prvi pogodak u 11. minutu postigao je Čalhanoglu direktno iz slobodno udarca, a stekao se utisak da je golman Zvezde Omri Glazer bio pogrešno postavljen. Naime, on je primio gol u svoj ugao, dakle ne onaj koji pokriva živi zid već on lično, a stekao se utisak da je ostao prenisko i da zato nije uspeo da dohvati loptu.

A ni to mu nije prvi put da prima gol iz slobodnog udarca, pa čak ni ove sezone u Ligi šampiona. Podsetimo, izabranici Vladana Milojevića poraženi su u prvom kolu od Benfike sa 2:1 na premijeri na Marakani, a tada je Kokču duplirao vođstvo Benfike iz prekida. Napravili su fudbaleri Zvezde prekršaj na dvadesetak metara od svog gola a sudija je dosudio slobodan udarac. Iako su svi na stadionu očekivali da šutira Anhel Di Marija, to je uradio Kokču i maestralno poslao loptu u mrežu pored skamenjenog Glazera.

Takođe, navijači Zvezde pamte i prošlogodišnje gostovanje Mančester sitiju. Izveo je Hulijan Alvarez slobodan udarac, hteo je Glazer da boksuje, promašio loptu, nakon čega je ona ušla u gol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading