ŠOKANTNA ODLUKA DOMAĆINA: Loše vesti - Monako ograničio broj karata za navijače Zvezde!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.10.2024

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski šampion će ipak imati podršku sa tribina.

ŠOKANTNA ODLUKA DOMAĆINA: Loše vesti - Monako ograničio broj karata za navijače Zvezde!

Foto: FK Crvena zvezda

Izabranici trenera Vladana Milojevića svoje obaveze u nacionalnom šampionatu okončali su u petak 18. oktobra kada su na stadionu "Rajko Mitić" dočekali niški radnički. Fudbaleri Crvene zvezde su golovima Luke Ilića i Aleksandra Kataija slavili sa ubedljivih 5:1 i sada se okreću obavezama u UEFA Ligi šampiona.

Utorak veče će biti ispunjeno uzbuđenjem jer fudbaleri Monaka dočekuju Crvenu zvezdu u Ligi šampiona. Domaćin je izdvojio samo 800 karata za navijače šampiona Srbije, što je značajno manje u odnosu na prethodni susret pre dve godine kada je na tribinama stadiona "Luj II" bilo 2.000 delija. Interesovanje navijača francuskog kluba za ovaj duel je veće nego ikada, što je dovelo do smanjenja broja ulaznica koje su crveno-beli dobili za svoje navijače.

Monako je uoči susreta sa Crvenom zvezdom odigrao 0:0 kod kuće sa Lilom, ali to ih nije sprečilo da dele prvo mesto na tabeli Lige 1 sa Pari Sen Žermenom. U prva dva kola Lige šampiona, Monako je osvojio četiri boda, pobedivši Barselonu kod kuće sa 2:1, dok je sa Dinamom u Zagrebu odigrao 2:2.

Foto: FK Crvena zvezda

Ubedljiva uvertira pred meč u Monaku - Crvena zvezda : Radnički Niš 5:1

 

Podsećamo da su Monako i Crvena zvezda igrali 2022. godine u Ligi Evrope, gde je francuski tim ostvario pobede - 1:0 u Beogradu i 4:1 u Monte Karlu. Sa takvim sećanjima, Crvena zvezda će sigurno želeti da se revanšira za prethodne poraze i pokaže svoju pobedničku formu.

Iako je prema pravilima UEFA propisano da se od ukupnog kapaciteta stadiona izdvoji pet odsto ulaznica za gostujuće navijače, tribine ni za utakmicu sa Barselonom nisu bile popunjene. To znači da će navijači Crvene zvezde sigurno uspeti da se snađu i dođu do dodatnih ulaznica za meč. S obzirom na prošlogodišnje iskustvo, očekuje se da će i ovaj put navijači pronaći način da podrže svoj tim u Monaku.

S nestrpljenjem očekujemo ovaj uzbudljivi susret u Ligi šampiona, gde će fudbaleri Monaka i Crvene zvezde pružiti svoj maksimum kako bi ostvarili pobedu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading