USTATI, PA REĆI ALEKSANDAR MITROVIĆ! Mitrogol KAPITENSKI izdržao SVE, pa POCEPAO mrežu Švajcaraca (VIDEO)

Autor:

Sport

12.10.2024

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta je uradio napadač Srbije!

USTATI, PA REĆI ALEKSANDAR MITROVIĆ! Mitrogol KAPITENSKI izdržao SVE, pa POCEPAO mrežu Švajcaraca (VIDEO)

Foto: Starsport

Srbija ja povela sa 2:0 protiv Švajcarske u 61. minutu, a ako je iko do sada sumnjao u Aleksandra Mitrovića, od večeras se više nikad neće usuditi ni da pomisli išta slično!

Dugo se "kuvalo" na terenu, Srbija je prepustila posed gostima koji su imali inicijativu na terenu u prvih 25 minuta, ali nisu uspeli da stvore nijednu ozbiljniju priliku. Potom je Pavlović kao nekada Milutinac naterao saigrače da "opletu" i odjednom je naša reprezentacija izgledala nadmoćnije na terenu.

Onda su "sajdžije" počele da tuku, pa dobile jedan, pa drugi žuti karton, a kada je sudija "oprostio" javnu opomenu Ebišeru morala je da proradi pravda. Pavlović je bio fauliran, prišao je prvotimcu Švajcarske da mu pomogne da ustane, a ovaj ga je odbio. Iz tog prekršaja upravo je povela Srbija u poslednjim sekundama prvog poluvremena. Centrirao je Samardžić, a Strahinja je uplašio Elvedija koji je nespretno poslao loptu u sopstvenu mrežu za delirijum na tribinama Gradskog stadiona Dubočica.

Tek što je počelo drugo poluvreme, a Luka Jović je propustio stopostotnu priliku, pošto mu je Kobel skinuo čist zicer. Ali, jednostavno je drugi gol visio u vazduhu, a da se dogodi na vreme pobrinuo se, ko drugi nego - Aleksandar Mitrović! Kapiten kapitenski, stigao je dugu loptu Lukića pre nego što je napustila teren, izdržao napore, igrači su mu se otvarali, odvukli protivnike, on je odlučio da ide sam do kraja i "BUM" - pocepa mrežu gostiju! Potegao je sa ivice šesnaesterca i pogodio perfektno za potpuni delirijum u Leskovcu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading