DŽAKA "POČAŠĆEN" UVREDAMA ČIM JE UŠAO NA TEREN: Pogledajte kako su prošli Švajcarci po izlasku na zagrevanje (VIDEO)

Autor:

Sport

12.10.2024

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugačije ne može

DŽAKA "POČAŠĆEN" UVREDAMA ČIM JE UŠAO NA TEREN: Pogledajte kako su prošli Švajcarci po izlasku na zagrevanje (VIDEO)

Foto: Republika

Reprezentativci Srbije u ovim momentima započinju meč protiv Švajcarske u trećem kolu Lige nacija, a stadion u Leskovcu, gde se odigrava susret, bučno je "pozdravio" izlazak gostujućeg sastava na teren. Naime, "sajdžije" su istrčale na zagrevanje, a sa tribina se odmah začula salva uvreda i zvižduka upućena dobro poznatim protivničkim igračima.

Pre svega se misli na Granita Džaku, koji će večeras biti posebno "ugošćen", pošto je ne tako davno umeo da isprovocira celu našu naciju bespotrebnim gestikulacijama na prethodna dva Svetska prvenstva. Večeras neće tu biti Šaćirija koji je oba ta navrata tresao mrežu "orlova", a i Murat Jakin je juče na konferenciji rekao da je sa Granitom pričao i da ispada večeras neće biti.

Podsetimo, nakon remija sa Španijom (0:0) i poraza od Danske (0:2), izabranici Dragana Stojkovića Piksija imaju priliku da se iskupe pred domaćom publikom.

Uoči današnjeg meča selektor Stojković je na konferenciji za medije izjavio:

Mogu da kažem da sam veoma zadovoljan kako su igrači trenirali, radili, ponašali se, nemamo kadrovskih problema. Svi su spremni, grupa igrača koja je prisutna na okupljanju je spremna za sutrašnji meč. Zadovoljan sam, za trenera je najvažnije da niko nije povređen i da možemo da računamo na sve. Radili smo po planu i programu, zakazan je trening za 17:30 na Čairu u Nišu, što je dobra odluka i srećni smo što smo na jugu Srbije na prelepom stadionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading