PIKSI OTKRIO TAMNU STRANU POBEDE: Važan šraf izvesno ne putuje u Španiju

Autor:

Sport

12.10.2024

23:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prezadovoljan je selektor prikazanim

PIKSI OTKRIO TAMNU STRANU POBEDE: Važan šraf izvesno ne putuje u Španiju

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije savladali su reprezentaciju Švajcarske u Leskovcu sa 2:0 u trećoj rundi Lige nacija.

Dugo se "kuvalo" na terenu, Srbija je prepustila posed gostima koji su imali inicijativu na terenu u prvih 25 minuta, ali nisu uspeli da stvore nijednu ozbiljniju priliku. Potom je Pavlović kao nekada Milutinac naterao saigrače da "opletu" i odjednom je naša reprezentacija izgledala nadmoćnije na terenu. Zahvaljujući njemu, Elvedi je postigao autogol, a onda je i Mitrović potpuno pocepao mrežu gostiju u drugom poluvremenu.

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi ostao je staložen posle meča, ali je srećan zbog svega prikazanog.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije slave gol

- Definitivno ono što smo i najavljivali. Mislim da je utakmica bila baš teška i takmičarska. Mislim da smo u drugom poluvremenu odigrali zaista zrelo, pametno. Sa puno poštovanja, borbenosti i discipline u taktičkim zamislima. Mnogo lepa pobeda, negde smo je i zaslužili gledajući šanse koje smo stvorili - rekao je Piksi za TV Arena sport.

Mnogo dobrih stvari smo videli večeras.

- Nekoliko dobrih stvari se desilo večeras. To je gol koji je Mitrović postigao, spada u red najlepših, fenomenalan. Mali Andrija je debitovao sa 17 godina, zatim Rajković koji je bio fenomenalan i pored odbranjenog penala. Pomenuo sam tih par imena, ali zaista i ulazak Luke Jovića koji je bio fenomenalan... Mislim da smo delovali izuzetno zrelo i takmičarski - nastavio je Stojković.

Dotakao se i jedine negativne strane pobede - povreda Lukića.

- Ligament desnog ramena. Stepen povrede u ovom momentu zaista ne znam, ali 99% neće putovati sa nama u Španiju - zaključio je Piksi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading