MILOJEVIĆU DRUGI UIGRAVAJU IGRAČE: Trener Zvezde trlja ruke i tokom pauze (VIDEO)

Autor:

Sport

10.10.2024

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobre vesti sa istoka

MILOJEVIĆU DRUGI UIGRAVAJU IGRAČE: Trener Zvezde trlja ruke i tokom pauze (VIDEO)

Foto: Starsport

Južna Koreja je zabeležila drugu pobedu u grupi B azijskih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026, savladavši Jordan rezultatom 2:0. Meč je odigran u Amanu, a u startnoj postavi gostiju je bio bivši igrač Crvene Zvezde In Bom Hvang, koji je nedavno postigao prvi gol u dresu Fejenorda. Takođe, među igračima na terenu bio je i, najbolji pojedinac duela, sadašnji član crveno-belih Seol Jung Vo, koji je, na radost svih zvezdaša, bio ključni asistent kod prvog gola i komandovao odbranom.

Seol je u 38. minutu posle sjajnog lažnjaka uputio prelep centaršut za Jae Sunga, koji je ostao potpuno usamljen i glavom smestio loptu u mrežu. 

Rezervista Đu Oh Hjon je posle 20 minuta u drugom poluvremenu pogodio za 2:0 i, ispostaviće se, konačan rezultat na dodavanje Ho Bae Đuna.

Nije Korejce poremetio ni izostanak prve zvezde Hjong Min Sona, a kapitensku traku je preuzeo Bajernov štoper Kim Min Đae. Od zvučnijih imena su još startovali Kang In Li iz Pari Sen Žermena, Hi Čen Hvan iz Vulverhemptona, In Bom Hvang iz Fejenorda, kao i pomenuti Seol koji je igrao na svojoj standardnoj poziciji desnog beka.

Ima i Vladan Milojević razloga da bude zadovoljan kada vidi kako Seol "lomi" svog čuvara i šalje sjajan centaršut. Za sada je Korejac ustaljena opcija na beku, uglavnom levom, ali čini se da na Marakani i dalje nije pokazao sav potencijal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading