ZVEZDA U VELIKOM PROBLEMU: Ivanić propušta i Monako

Autor:

Sport

07.10.2024

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Videćemo kako će se crveno-beli snaći u teškoj situaciji

ZVEZDA U VELIKOM PROBLEMU: Ivanić propušta i Monako

Foto: Starsport

Fudbalere Crvene Zvezde u narednom kolu Lige šampiona očekuje izuzetno težak zadatak jer će izabranici Vladana Milojevića gostovati lideru francuskog šampionata Monaku. Ono što će predstavljati veliki problem za crveno-bele je izostanak jednog od najboljih igrača Mirka Ivanića koji je povredio primicač u duelu protiv Partizana i zbog toga propustio i gostovanje Interu.

Prema saznanjima "Mozzart sporta", povreda je ozbiljnije prirode i zbog toga će fudbalerima Zvezde posao biti dodatno otežan, jer će po mnogima najbolji Milojevićev igrač propustiti i gostovanje u Monte Karlu. On će raditi po posebnom programu kako bi se što pre vratio treninzima.

Umesto Mirka Ivanića na Đuzepe Meaci na poziciji plejmejkera delovao je 17-godišnji Andrijia Maksimović, koji je prikazao odličnu partiju i nametnuo se za mesto standardnog prvotimca, dok je u Loznici protiv IMT na poziciji ofanzivnog veziste igrao Luka Ilić, ali je glavni kreator bio Gelor Kanga. Jasno je da tako nešto nećemo gledati u Monte Karlu.

Foto: www.profimedia.rs

Duel sa meča Inter - Crvena zvezda

Što se tiče meča u Loznici, Maksimović je zaigrao na desnom krilu umesto Silasa, a videćemo kako će to izgledati i kako će ga Milojević uklopiti u sastav kada se Ivanić vrati. U derbiju su igrali jedan do drugog, iza Šerifa, a sa Olaijnkom i Silasom na bokovima. Bila je to neuobičajena formacija za crveno-bele, ali bi mogla da postane standardna u Superligi, dok bi u Ligi šampiona Zvezda nastavila da igra sa dvojicom defanzivnih vezista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading