BARSELONA NA MARAKANU STIŽE RASTROJENA: Šanse za Zvezdin podvig veka rastu

Autor:

Sport

07.10.2024

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolnica u Kataloniji

BARSELONA NA MARAKANU STIŽE RASTROJENA: Šanse za Zvezdin podvig veka rastu

Foto: Getty images

Fudbaler Barselone, Feran Tores, nedavno je doživeo povredu tetive zbog koje se nije mogao pridružiti reprezentaciji Španije za utakmice Lige nacija. Iako klub još uvek nema precizne informacije o dužini oporavka, španski mediji spekulišu da bi mogao biti van terena između šest i osam nedelja. Katalonci već imaju niz problema sa povredama, a u periodu odsustva bivšeg igrača Mančester sitija, između ostalih, očekuje ih i meč sa Crvenom zvezdom 6. novembra.


Pored povrede Toresa, Barselona se suočava sa nedostatkom ključnih igrača kao što su Dani Olmo, Gavi, Fermin Lopez, Andreas Kristensen, Ronald Arauho i golman Mark-Andre ter Štegen. Da zameni iskusnog čuvara mreže stigao je iz penzije Vojćeh Ščesni, ali ostali kapitalci i nemaju baš adekvatnu dopunu.


Iako su španski mediji spekulisali o vremenu oporavka Ferana Toresa, klub još uvek nije potvrdio ove informacije. Neizvesnost oko toga koliko će Tores biti van terena dodatno doprinosi napetosti u klubu i među navijačima.

 

Međutim, Flikova mašinerija uprkos svim problemima važi za jednog od najboljih evropskih klubova. Svima je jasno ko je i šta je Barsa, pogotovo ove sezone gde u La Ligi nije znala za poraz sve do preprošlog vikenda. S toga, i pred Marakanom ispunjenom do poslednjeg mesta, Milojević če morati da osmisli odličnu taktiku ne bi li pronašao recept za Katalonce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading