VUČIĆ DAO KOMENTAR NA ZVEZDINU UTAKMICU: Sramota me je kada Zvezdini igrači izgube 4:0, a kažu...

Autor:

Sport

04.10.2024

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su se pre tri dana, odnosno 01. oktobra, susreli sa fudbalerima Intera u drugom kolu Lige šampiona.

VUČIĆ DAO KOMENTAR NA ZVEZDINU UTAKMICU: Sramota me je kada Zvezdini igrači izgube 4:0, a kažu...

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Prilikom otvaranja obilaznice oko Gornjeg Milanovca, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izneo je svoje viđenje političkih tema, ali se osvrnuo i na nedavni poraz Crvene Zvezde u Milanu protiv fudbalera Intera.

- Sramota me je i kada Zvezdini igrači izgube 4:0, a kažu da nisu fascinirani onima koji su ih pobedili - rekao je predsednik Vučić.

Ova Vučićeva reakcija odnosi se na izjavu kapitena Uroša Spajića, posle ubedljivog poraza od Intera u Milanu u 2. kolu Lige šampiona.

Podsećamo da je predsednik Vučić prisustvovao prvoj utakmici Crvene Zvezde ove sezone u Ligi šampiona protiv Benfike, kao i prošle jeseni na Marakani. Ovo pokazuje njegovu podršku nacionalnom timu i interesovanje za sportska dešavanja.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

FK Crvena zvezda i FK Inter

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je prilikom obraćanja medijima na otvaranju obilaznice oko Gornjeg Milanovca, pokazao da politika i sport često idu ruku pod ruku, te da političari prate sportska dešavanja i imaju svoje mišljenje o njima.

Podsetimo, fudbaleri Crvene zvezde su se pre tri dana, odnosno 01. oktobra, susreli sa fudbalerima Intera u drugom kolu Lige šampiona, gde su bez podrške navijača sa terena u Milanu izašli poraženi rezultatom 4:0.

U trećem kolu Lige šampiona, Crvena zvezda odlazi u Monako gde će igrati 22. oktobra, nakon toga dočekuje Barselonu 6. novembra, pa odmah zatim i Štutgart 27. novembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading