SPEKTAKULARAN FUDBAL NA ČAIRU: Radnički i OFK Beograd podelili bodove u Nišu!

Autor:

Sport

04.10.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlije nisu poraženi od "romantičara".

SPEKTAKULARAN FUDBAL NA ČAIRU: Radnički i OFK Beograd podelili bodove u Nišu!

Foto: Starsport

Današnja utakmica između Radničkog i OFK Beograda na stadionu Čair bila je prava poslastica za ljubitelje fudbala. Igra je bila na visokom nivou, a publika je imala priliku da uživa u napetom nadmetanju između ova dva tima.

Radnički je uspeo da povede golom nekadašnjeg kapitena OFK Beograda, Marka Petkovića. Petković je sjajno reagovao na centaršut Vanje Ilića i glavom savladao golmana Balšu Popovića, donoseći prednost svom timu.

Nakon što je prvo poluvreme proteklo u znaku napetih situacija i sjajnih šuteva iz daljine, OFK Beograd je uspeo da izjednači rezultat početkom drugog poluvremena. Nakon šuta Vukičevića, lopta je odbačena od strane golmana, a Miltuljikić je bio brži od protivničke odbrane i uspeo da zatrese mrežu Radničkog.

Nakon izjednačenja, igra se odvijala obostrano otvoreno, a OFK Beograd je bio bliži pobedi, ali napadači nisu uspeli da zatresu mrežu Radničkog. Pritisak gostujućeg tima nije urodio plodom, te je utakmica završena rezultatom 1:1.

Ovakav ishod utakmice samo potvrđuje da je fudbal u Srbiji i dalje izuzetno atraktivan, te da ljubitelji fudbala uvek mogu da očekuju napetu i kvalitetnu igru na terenu. S obzirom na prikazano, možemo biti sigurni da nas očekuju još mnogo uzbuđenja u narednim utakmicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading