NA KOGA SU MISLILI? Grobari u Lučanima poslali jasnu poruku - novog trenera dočekuju na nož! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.09.2024

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transparent je bio namenjem Stanojevilu i/ili Miloševiću?

NA KOGA SU MISLILI? Grobari u Lučanima poslali jasnu poruku - novog trenera dočekuju na nož! (FOTO)

Foto: Starsport

Turbulentna atmosfera u Fudbalskom klubu Partizan i dalje traje, a najava Skupštine kluba ukazuje na mogućnost dodatnih previranja u narednim danima. Međutim, odlazak Aleksandra Stanojevića sa mesta trenera doneo je mali pomak unapred u igri tima, što je rezultiralo pobedom od 3:1 protiv Mladosti u Lučanima, prve pobede posle 55 dana. Važno je istaći da su crno-beli imali veliku podršku svojih navijača, popularnih "grobara", koji su glasno iskazivali svoje nezadovoljstvo trenutnim rukovodiocima kluba, posebno generalnim direktorom Milošem Vazurom.

Zanimljivo je da su navijači Partizana na gostovanju u Lučanima istakli transparent na kojem je stajalo:

"Ko sa Vazurom tikve sadi, o glavu mu se obijaju" - jasna poruka ostavila je nedoumicu da li se odnosi na bivšeg trenera Stanojevića, novog trenera Savu Miloševića ili možda na obe osobe.

Očigledno je da su navijači vrlo aktivni u izražavanju svog nezadovoljstva prema rukovodstvu kluba, a transparenti poput ovog samo su jedan od načina na koji oni javno iskazuju svoje stavove.

Foto: Starsport

Grobari su izneli jasan stav

 

Pobeda protiv Mladosti u Lučanima predstavlja značajan trenutak za ekipu Partizana, s obzirom na to da je ovo prva pobeda posle gotovo dva meseca. Ovo je svakako podsticaj za tim i navijače, te se s nestrpljenjem očekuju naredni mečevi kako bi se videlo da li je ovo bilo samo prolazno poboljšanje ili je ekipa zaista na putu ka konstantnoj boljoj igri.

Uprkos previranjima u klubu, fudbaleri Partizana su pokazali da su fokusirani na teren i da su sposobni da postignu dobre rezultate čak i u teškim okolnostima. Ovo je svakako važno za samopouzdanje ekipe u narednim utakmicama.

Sve u svemu, situacija u FK Partizanu i dalje je neizvesna, ali pobeda u Lučanima daje nadu navijačima i igračima da se stvari mogu popraviti. Uprkos unutrašnjim previranjima, tim je uspeo da se fokusira na teren i postigne pobedu, pokazujući da su sposobni da se izbore sa izazovima koji stoje pred njima. Ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati i da li će klub uspeti da prevaziđe trenutne probleme.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading