SRAMAN POTEZ ITALIJANA! Navijači Crvene zvezde u očaju!

Autor:

Sport

01.10.2024

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda će se suočiti sa izazovom na meču protiv Intera u Ligi šampiona.

SRAMAN POTEZ ITALIJANA! Navijači Crvene zvezde u očaju!

Foto: PEDJA MILOSAVLJEVIC / AFP / Profimedia, Republika

Fudbaleri Crvene zvezde večeras se suočavaju sa velikim izazovom gostovanja ekipi Intera iz Milana u okviru drugog kola Lige šampiona. Nakon poraza od Benfike u prvom kolu, crveno-beli žele da pokažu svoju snagu i motivaciju protiv izuzetno jakog protivnika.

Crvena zvezda će se suočiti sa izazovom na meču protiv Intera u Ligi šampiona jer će biti lišena podrške svojih vernih navijača. Iako su mnogi srpski navijači kupili karte za meč na "Đuzepe Meaci", oni su tokom dana dobili obaveštenje da su im karte otkazane, te da će dobiti povrat novca.

Republika se u Milanu susrela sa navijačima Crvene zvezde koji su kukali da su im ulaznice poništene.

Republika

Foto: Republika.rs

 

 

Takođe, navijači će moći da uđu na stadion samo uz potvrdu o kupovini ulaznice (kartom) i pasošem koji glasi na istog čoveka. Ova situacija je iziskivala dodatne napore od strane srpskih navijača, dok su velike policijske snage bile prisutne na trgu kako bi osigurale miran tok događaja.

Utakmica Inter - Crvena zvezda na programu je večeras od 21 sat i možete je pratiti uživo na portalu "Republika.rs". Ovo će biti izuzetno važan meč za Crvenu zvezdu, koja će se suočiti sa teškim izazovom bez podrške svojih navijača na stadionu.

Iako će Crvena zvezda biti lišena podrške svojih navijača na meču protiv Intera, fokus će biti na terenu gde će pokušati da postignu što bolji rezultat. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading