KO KAŽE DA SE EVROPA NE IGRA U HUMSKOJ? JNA je ove sezone "uklet", opet domaćin poražen

Autor:

Sport

03.10.2024

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neslavan povratak Lazetića

KO KAŽE DA SE EVROPA NE IGRA U HUMSKOJ? JNA je ove sezone "uklet", opet domaćin poražen

Foto: Starsport

Večeras je u Ligi Evrope bilo mnogo uzbuđenja, a utakmica se igrala i u Beogradu! Iako naši timovi nisu uspeli da se kvalifikuju za ovo evropsko takmičenje, na našim stadionima nije nedostajalo akcije. Ekipa Makabija iz Tel Aviva igrala je u Humskoj ulici, ali je tim Žarka Lazetića doživeo poraz od Midtjilanda rezultatom 0:2 (0:1). Izraelci, koji su eliminisali naš TSC iz kvalifikacija, večeras nisu bili na svom uobičajenom nivou, pa su Danci zasluženo odneli tri boda iz Humske. Golovi su postignuti u oba poluvremena: Fransulino je zatresao mrežu u 39. minutu, dok je Čilufija potvrdio pobedu u 89. minutu nakon dodavanja Askildsena.

Republika

Foto: Starsport

Gosti slave pogodak

Ferencvaroš, sa Aleksandrom Pešićem, nije uspeo da uzme bodove protiv kombinovanog tima Totenhema (1:2). Naš napadač je na teren ušao u poslednjih pet minuta, kada je njegov tim primio jedan gol, ali i postigao jedan, pa su Mađari na kraju ipak ostali bez bodova. Totenhem je poveo golom Sara u 23. minutu, a Džonson je u 86. minutu duplirao prednost. Barnabaš Varga postigao je utešni gol za domaće u 90. minutu.

Galatasaraj je odigrao nerešeno protiv RFS (2:2), što je iznenađenje i može se smatrati katastrofalnim ishodom za turskog velikana u Letoniji. Olimpijakos je ubedljivo pobedio Bragu (3:0), dok je Hofenhajm savladao Dinamo Kijev kod kuće (2:0). Lacio je bio efikasan protiv Nice (4:1), Malme je slavio na gostovanju kod Karabaga (1:2), a Anderleht je šokirao Real Sosijedad rezultatom 1:2. U preostalom meču, Slavija Prag i Ajaks su odigrali nerešeno (1:1).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading