DVA PROMAŠENA PENALA U ĐIRONI! Golmani se razmahali

Autor:

Sport

02.10.2024

20:10 >> 20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atalanta već sve rešila

DVA PROMAŠENA PENALA U ĐIRONI! Golmani se razmahali

Foto: Profimedia

ŠAHTJOR - ATALANTA 0:3

'21 Đimšiti, '44 Lukman, '48 Belanova

ĐIRONA - FEJENORD 1:2

'19 Lopez; '23 Erera (AG), '33 Milambo

TOK MEČEVA

67. minut - Neverovatno! Još jedan penal je večeras promašen u Đironi, ovog puta ga domaći tim nije iskoristio! I opet je golman bio u centru pažnje, ali je sada Velenrojter odbranio udarac sa bele tačke Miovskom!

51. minut - Poništen je izjednačujući gol Đirone. Van de Bek se nalazio u nedozvoljenoj poziciji pre nego što je prihvatio loptu koja je kasnije posle njegovog šuta uz dosta sreće završila u golu.

48. minut - GOL! 3:0 ZA ATALANTU - BELANOVA! Poptuni potop Ukrajinaca! Sjajno je centrirao Zapakosta, a Belanova se ušunjao između redova i glavom pogodio za velikih tri gola prednosti.

POLUVREME

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Atalanta B.C. (@atalantabc)

 

44. minut - GOL! 2:0 ZA ATALANTU - LUKMAN! Posle asistencije, upisao je i pogodak!

36. minut - Au, kakva sekvenca Gazanige! Opet je napravio užasnu grešku i dozvolio penal Fejenordu. Loptu je u ruke uzeo Ueda, ali ga je Gazaniga pročitao i iskupio se odbranivši jedanaesterac!

33. minut - GOL! 2:1 ZA FEJENORD - MILAMBO! Katastrofalne greške u odbrani koštaju Katalonce. Predali su loptu protivniku u noge, a za tili čas su kombinovali Paišao i Milambo za preokret protiv debitanta.

23. minut - GOL! 1:1 U ĐIRONI - AUTOGOL ERERE! Užasno je reagovao posle centaršuta i nakon žutog kartona je postigao i autogol.

 

 

21. minut - GOL! 1:0 ZA ATALANTU - ĐIMŠITI! U kratkom vremenskom roku padoše dva gola na oba meča. Centrirao je Lukman dobro, loptu je propustio Ederson, a odlično se pozicionirao Đimšiti i postigao svoj prvi gol u Ligi šampiona.

19. minut - GOL! 1:0 ZA ĐIRONU - LOPEZ! Nastala je zbrka posle kornera, a u njoj se najbolje snašao David Lopez i nekako sproveo loptu u mrežu.

6. minut - Cigankov je prvi zapretio u Đironi, odlična intervencija Velenreutera.

POČELI SU MEČEVI

OVO SU SASTAVI

 

 

 

 

UVOD

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Atalanta B.C. (@atalantabc)

 

Nakon sinoćnog razočarenja za sve delije, večeras je vreme da se utakmice gledaju rasterećenije. A program je bogat, pošto opet imamo devet mečeva, od čega su dva u ranijem terminu.

Šahtjor je ovog puta domaćin na Veltins Areni u Gelzenkirhenu, a u goste dolazi uvek neugodna Atalanta koja je u prvoj rundi uspela da iščupa bod Arsenalu u Bergamu. Identično se završio i prvi meč Ukrajinaca u novoj sezoni Lige šampiona, pošto su bez golova remizirali sa Bolonjom. Mogli bismo u akciji da vidimo i našeg Lazara Samardžića koji je za vikend spasao Atalantu upravo u Bolonji pogotkom po ulasku na teren.

Sa druge strane, Đirona je bila na korak od velikog iznenađenja pre dve nedelje, ali je "zahvaljujući" katastrofalnoj reakciji golmana Gazanige u poslednjim minutima ostala bez boda na "Parku prinčeva". Fejenord je u vrlo lošoj formi pošto je na poslednjih osam mečeva upisao samo dve pobede, a u prvom kolu je osramoćen na svom terenu od strane Leverkuzena i u Španiji traži izlaz iz "kanala".

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading