JASNO JE DA SMO EVROPSKA KANTA ZA NAPUCAVANJE! Reprezentativac isprozivao Piksija, pa onda osuo paljbu po Hrvatima!

Autor:

Sport

01.10.2024

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja da šokira javnost svojim stavovima.

JASNO JE DA SMO EVROPSKA KANTA ZA NAPUCAVANJE! Reprezentativac isprozivao Piksija, pa onda osuo paljbu po Hrvatima!

Foto: Starsport

Piksi

Bivši reprezentativac Hrvatske, Joško Jeličić, ponovo je izazvao pažnju javnosti svojim kritikama, ovoga puta o reprezentaciji Srbije i selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju. Usred skandala koji je izazvao letos, Jeličić je sada izneo svoje razočaranje nakon gledanja derbi meča Prve HNL između Rijeke i Hajduka.

Komentarišući meč, Jeličić je izrazio svoje razočaranje zbog više incidenata između navijača i pokušaja pljuvanja Ivana Rakitića, nego same igre na terenu.

- Gospoda su uverena da su osvojila po bod, a vreme će pokazati jesu li izgubili dva. Mislim da su svi nedelju dana trenirali bez lopte. Kao gledoaca razočarala me je siromašna igra, bez klase. Svi koji su platili ulaznice su novac bacili u vetar, a ja sam potrošio dva sata bez veze - rekao je Jeličić i zatim istakao da je jasno zašto klubovi u Evropi gube ubedljivo.

Foto: printscreen/HRT

Intrigira iznošeći svoje stavove: Joško Jeličić

Jeličić je takođe istakao da je jasno zašto klubovi u Evropi gube ubedljivo, naglašavajući da je najveći rizik koji su treneri pustili bio u prekidima, te da je Rijeka na zadnju liniju Hajduka nijednom nije napravila pritisak na zadnju Hajdukovu liniju.

- Najveći rizik koji su treneri pustili su prekidi, da uđe neki krompir i onda bi trener koji izgubi bio s punim pravom kritikovan. Rijeka na zadnju liniju Hajduka nijednom nije napravila pritisak na zadnju Hajdukovu liniju, a jasno je nakon ove utakmice zašto smo evropska kanta za napucavanje. Ako gledamo iz perspektive ove utakmice, svaki plasman Hrvatske na veliko takmičenje je fenomenalan uspeh - istakao je Jeličić i pohvalio nastup upravo Ivana Rakitića.

Podsetimo, Jeličić je tokom leta izazvao skandal svojim uvredljivim komentarima na račun reprezentacije Srbije i selektora Dragana Stojkovića Piksija, što je rezultiralo njegovim sklanjanjem sa mesta komentatora tokom Eura. Ipak, Jeličić je i dalje privlačio pažnju javnosti komentarišući mečeve u Hrvatskoj.

Ovaj kontroverzni bivši fudbaler je pohvalio nastup upravo Ivana Rakitića u pomenutom derbi meču, koji je završen rezultatom 0:0, dok su dve ekipe ostale u prednosti na vrhu tabele u odnosu na zagrebački Dinamo. Jeličić je istakao da je svaki plasman Hrvatske na veliko takmičenje fenomenalan uspeh.

Joško Jeličić i dalje nastavlja da intrigira javnost svojim oštrim i kontroverznim izjavama, ostavljajući trag u fudbalskim krugovima. Njegove kritike i komentari sigurno će i dalje privlačiti pažnju medija i javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading