DELIJE ZAPALILE MILANO! Srpski navijači preplavili grad iako im je zabranjen ulazak na meč - E ovo je podrška! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Sport

30.09.2024

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni italijanska policija im ne može ništa.

DELIJE ZAPALILE MILANO! Srpski navijači preplavili grad iako im je zabranjen ulazak na meč - E ovo je podrška! (FOTO+VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/FCRedStarBelgrade

Uoči meča drugog kola Lige šampiona između Crvene zvezde i Intera, ulice Milana bile su ispunjene srpskim navijačima koji su došli da podrže svoj omiljeni klub. Iako je italijanska policija zabranila prisustvo Delija na stadionu, mnogi navijači su se ipak uputili ka Milanu u nadi da će pronaći način da podrže svoj tim.

Zbog odluke italijanske policije, Crvena zvezda nije bila u mogućnosti da distribuira i proda karte za meč, a uslov za ulazak na stadion bio je da se broj pasoša poklapa sa brojem karte. Ova situacija nije sprečila brojne navijače da se upute ka Milanu, gde su se okupljali na poznatim mestima poput Duoma, parka zamka Sforceko i oko stadiona Đuzepe Meaca.

Imamo priliku da vidimo grupu od oko 50 najvatrenijih pristalica kako šetaju ulicama grada uz pesme posvećene Crvenoj zvezdi. Njihova prisutnost u centru Milana ukazivala je na odlučnost da pruže podršku svom timu uprkos ograničenjima.

Dok su se navijači Crvene zvezde okupljali u Milanu, deo navijača Intera i Milana suočio se sa problemima jer su njihovi vođe uhapšeni u akciji policije zbog navodnog udruživanja u kriminalnu organizaciju. Ova neobična situacija dodatno je obogatila atmosferu uoči meča između Crvene zvezde i Intera.

Uoči ovog velikog evropskog susreta, strast i podrška navijača Crvene zvezde bili su neizostavan deo priče, stvarajući posebnu atmosferu kako na ulicama Milana, tako i uoči nadolazećeg meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading