I PORED ZABRANE, DOŠLI U MILANO! Navijači Zvezde poslali jaku poruku pred Inter! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.09.2024

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podrška navijača će mnogo značiti crveno-belima

I PORED ZABRANE, DOŠLI U MILANO! Navijači Zvezde poslali jaku poruku pred Inter! (VIDEO)

Foto: viberimage

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju svoj nastup u Ligi šampiona. Naredni protivnik je italijanski šampion Inter, i nema sumnje da izabranike Vladna Milojevića čeka izuzetno težak zadatak. U prvom kolu najjačeg evropskog takmičenja Zvezda je doživela tesan poraz na svom terenu od Benfike rezultatom 1:2, iako su crveno-beli pretili do samog kraja, dok je Inter pomalo iznenađujuće remizirao sa Mančester sitijem na Etihadu 0:0.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Iako su navijači Zvezde, kao i ostali sa srpskim pasošem zabranjeni u Milanu, Republika se susrela sa dvojicom navijača koji su pristigli iz inostranstva i oni su nam izneli svoja očekivanja pre sutrašnji meč.

- Navijamo za Zvezdu, odlučili smo se da dođemo na ovo gostovanje pošto nismo uspeli da odemo na Benfiku, a nećemo moći ni kasnije na Milan, tako da je ovo jedini meč kome ćemo moći da prisustvujemo, uspeli smo da ugrabimo malo slobodnog vremena jer dolazimo iz Čikaga. Da budem realan, posle onakve partije protiv Benfike, u duelu protiv Intera očekujem nerešen ishod. Sve je moguće - poručio nam je Miloš iz Čikaga.

 

Nešto optimističniji je bio Dino Savić iz Beča.

- Očekujem 2:1 za Zvezdu. Inače često dolazim da gledam Zvezdu, kako u Evropi, tako i u ligi i na derbiju, mislim da će biti dosta navijača, i pored zabrane. Svaki navijač Zvezde priželjkuje iznenađenje i mislim da možemo da ga ostvarimo.

Nema sumnje da će podrška navijača biti od izuztnog značaja za fudbalere srpskog šampiona, na ovako vrućem terenu. Podsetimo, nakon Intera, Crvenu Zvezdu čeka još jedno teško gostovanje Monaku, a ido toga ih čekaju i dva meča u Superligi Srbije, protiv IMT-a i Radničkog iz Niša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading