BIZARNIJE NE MOŽE! ENDRIK SE OŽENIO PLAVUŠOM KOJA MU BRANI DA GLEDA DEVOJKE U GTA! Ovaj bračni ugovor je apsurdan

Autor:

Sport

29.09.2024

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne sme ni da komentariše slike na Instagramu

BIZARNIJE NE MOŽE! ENDRIK SE OŽENIO PLAVUŠOM KOJA MU BRANI DA GLEDA DEVOJKE U GTA! Ovaj bračni ugovor je apsurdan

Foto: Instagram/endrick

Endrik i Gabrijela: Sveže venčani

Endrik, mladi fudbaler Real Madrida, već je postao poznat širom sveta, ali njegova ljubavna priča sa 23-godišnjom suprugom, Gabrijelom Mirandom, takođe privlači veliku pažnju javnosti. Njihova veza počela je kao proizvod opklade tokom večere, a zatim je prerasla u brak dok je Endrikova karijera postajala blistavija.


Endrik i Miranda imaju različite verzije kako je njihova veza otpočela, ali jedno je sigurno - bio je to epilog rezultata opklade na fudbalsku utakmicu između Kujabe i Botafoga. Kada je Kujaba pobedila, njih dvoje su započeli svoju romansu, pošto je as Reala bio u pravu. Njihov odnos se razvio dok je Endrik postajao globalna fudbalska zvezda, a Miranda je postala njegova podrška i stabilnost.

Uspon Endrika na fudbalskom terenu nije prošao bez izazova. Njegova majka, Sintija Ramos, izrazila je zabrinutost zbog brzog razvoja situacije između Endrika i Mirande, ističući da su mladi za brak. Takođe, njegov menadžer i klub u kom je igrao ranije su izrazili strahovanja da bi veza mogla da ometa njegovu karijeru.


Međutim, oni su vrlo mladi uplovili u bračne vode, a uspostavili su i ugovor koji definiše stroge smernice ponašanja u njihovoj vezi. A u njemu se zabranjuje Endriku da ima virtuelnu devojku u video igrici GTA V, kao i određene reči u komunikaciji putem poruka kao što su: "Ok", "Mhm", "Aha", a ima i obavezu kako da reaguje na smešnu poruku... Kršenje ovih pravila podleže "kazni" u vidu poklona, kojeg bi Brazilac morao da plati i u slučaju da komentariše sliku na Instagramu drugoj devojci.

Endrikova majka ne podržava njegovu ženidbu, ali videćemo jesu li njih dvoje bili u pravu kada su rešili da odu protiv svih i "stanu na ludi kamen" uz ove bizarne uslove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading