NIŠTA OD NASTUPA: Crveno-beli doneli važnu odluku - zbog ljubavi prema rivalskom klubu, njen KONCERT JE OTKAZAN! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.09.2024

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna Meksikanka ipak neće pevati.

NIŠTA OD NASTUPA: Crveno-beli doneli važnu odluku - zbog ljubavi prema rivalskom klubu, njen KONCERT JE OTKAZAN! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/danna

Uoči nadolazećeg derbija između madridskog Atletika i Real Madrida, atmosfera se zahuktava kako se rivali pripremaju za veliki susret. Međutim, domaćini su se pobrinuli da ova utakmica dobije i svoju uvertiru.

Atletiko je odlučio da zabrani koncert meksičke zvezde Dane Paole, koja je trebalo da nastupa u poluvremenu. Razlog za ovu odluku leži u nedavnom otkriću da je pevačica izjavila da je njen bivši dečko navijač Reala, te da i sama gaji simpatije prema kraljevskom klubu. Osim toga, Dane Paola je čak prorekla pobedu Reala rezultatom 2:1, što je izazvalo negativnu reakciju kod uprave Atletika. Iako je pevačica popularna, sa čak 33,2 miliona pratilaca na Instagramu, njen nastup je otkazan zbog ovih izjava.

Dane Paola, latinoamerička pevačica, glumica i model, iznenadila je mnoge svojom popularnošću na društvenim mrežama. Sa neverovatnih 33,2 miliona pratilaca na Instagramu, ona je postala prava internet senzacija. Njen uticaj se proteže daleko i očigledno je da privlači pažnju širom sveta. Ovaj broj pratilaca svakako govori o njenom velikom uticaju i popularnosti među ljubiteljima zabave širom planete.

 

Nakon otkazivanja njenog nastupa, reakcije na društvenim mrežama nisu izostale. Mnogi su izrazili razočaranje zbog odluke Atletika da zabrani nastup Dane Paole, smatrajući da bi njen koncert bio sjajan dodatak atmosferi pred derbi. Očigledno je da je ova odluka izazvala žučne reakcije među fanovima pevačice, ali i ljubiteljima fudbala koji su se nadali da će imati priliku da uživaju u njenom nastupu.

Uoči derbija između Atletika i Reala, odluka da se otkaže koncert Dane Paole dodatno je začinila tenziju između dva rivala. Ova situacija je privukla pažnju javnosti i pokrenula žučne diskusije na društvenim mrežama. Bez obzira na kontroverze, jedno je sigurno - ova utakmica će biti praćena sa velikim interesovanjem, kako zbog fudbalskog nadmetanja, tako i zbog dodatnih dešavanja koja je prate.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading