PA ZAR OPET ON?! Sudija koji je oštetio Srbiju je GLAVNI arbitar meča Inter - Crvena zvezda!

Autor:

Sport

29.09.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nisu dobre vesti.

PA ZAR OPET ON?! Sudija koji je oštetio Srbiju je GLAVNI arbitar meča Inter - Crvena zvezda!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Crvene zvezde spremaju se za izazovnu utakmicu protiv Intera na stadionu "Đuzepe Meaca" u Milanu. Nakon poraza od Benfike, ekipa Vladana Milojevića ima priliku da pokaže svoje kvalitete i ostvari dobar rezultat protiv jakog protivnika.

Nemački fudbalski sudija Feliks Cvajer (43) će predvoditi kompletnu nemačku sudijsku šestorku na stadionu San Siro u meču drugog kola Lige šampiona između Inter-a i Crvene zvezde.

Asistenti uz aut linije Cvajeru će biti Robert Kempter i Kristijan Dic, dok će četvrti sudija biti Florijan Badštubner. Glavni u VAR sobi biće Bastijan Dankert, a Benjamin Brand će mu asistirati. 

Cvajer, koji je u svojoj karijeri doživeo kontroverze, uključujući umešanost u aferu nameštanja utakmica 2005. godine, postao međunarodno priznat sudija od 2012. godine, te se redovno pojavljuje na velikim takmičenjima kako na klupskom, tako i na reprezentativnom nivou.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Prate ga loše glasine: Feliks Cvajer

Njegovo ime ostalo je upamćeno u Srbiji po utakmici protiv Švajcarske na Svetskom prvenstvu 2018. godine, kada je bio glavni u VAR sobi i nije pozvao Feliksa Briha da pogleda snimak nakon što je Aleksandar Mitrović oboren u šesnaestercu.

Utakmica između Crvene zvezde i Intera zakazana je za utorak sa početkom od 21 čas, a ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju ishod ovog velikog meča. S obzirom na istoriju sudije Cvajera i kvalitet obe ekipe, susret na "Đuzepe Meacu" obećava uzbudljiv fudbal i neizvesnu borbu za bodove.

Inter ima bod posle prvog kola posle remija 0:0 na gostovanju Mančester Sitiju, dok je Zvezda poražena kod kuće od Benfike (1:2) u prvom kolu.

Očekuje se da će Cvajerov nadzor nad ovom utakmicom biti pod budnim okom fudbalske javnosti, s obzirom na njegovo bogato iskustvo i ranije kontroverze u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading