JOKIĆ "PECNUO" KOLEGU HRVATA: Pobedili smo vas tada (VIDEO)

Autor:

Sport

27.09.2024

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle mnogih bitaka, sad su saigrači u Denveru

JOKIĆ "PECNUO" KOLEGU HRVATA: Pobedili smo vas tada (VIDEO)

Foto: Printscreen/nuggets

Tokom okupljanja Denver Nagetsa pred početak nove sezone, aktuelni MVP NBA lige, Nikola Jokić, je odradio medijske obaveze i tom prilikom ponovo nekim komičnim potezima privukao pažnju javnosti.

Takođe, ovo je bila prilika da se istakne i najava velikog pojačanja Darija Šarića, koji je kroz karijeru vodio velike bitke sa Jokićem kako u klubu, tako i u reprezentaciji.

- Prvi put smo igrali jedan protiv drugog na prvenstvu za igrače do 19 godina u Pragu - rekao je Jokić.

- Kako se završilo? - upitao je novinar.

- Pobedili smo ih, rekao je Jokić kao iz topa i izazvao smeh, ali je dodao da je Šarić tada ubacio oko 37 poena.

- Da, jeste, ali ta generacija igrača Srbije… Njih 10 sad igra na visokom nivou, imali su veoma talentovanu generaciju, uzvratio je Dario. Nikola je na tom prvenstvu protiv selekcije iz komšiluka imao 8 poena, a prosečno 7,1.

Upitani su i da prokomentarišu koliko bi Jugoslavija sada bila jaka da ima košarkašku reprezentaciju.

- Ne znam, nikada to nećemo saznati, ali mislim da bi bilo zanimljivo, ima mnogo talenta tamo, rekao je Džoker.

Vodili su mnoge bitke, a sada su konačno na istoj strani.

- Naravno da sam srećan čoveče. Kada sam igrao protiv njega, nisi mogao da ga čuvaš, sad smo u istom timu, lako je biti sa njim, rekao je Šarić, koji je zatim objasnio i zašto je došao u Denver:

- Prošle godine, dok sam bio u Voriorsima, Nikola mi je rekao da su pokušali da me dovedu. Ovog leta sam imao neke informacije da bi to moglo da se dogodi, pa je stalo. Otvorilo se tržište slobodnih agenata, onda sam razmišljao da li ću u NBA, da li u Evropu, posebno zbog onoga što mi se desilo u Golden Stejtu poslednjih meseci. Bio sam usred kvalifikacija za Olimpijske igre sa Hrvatskom. Odlučio sam, Denver je bio najbolja opcija, igrati sa Jokićem, videti njega, kako igra košarku, biti deo toga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading