UOČI DERBIJA: Vrela navijačica dolazi da pomogne posrnulom gigantu - Kloi će probuditi "đavole"! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.09.2024

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve oči će biti usmerene ka njoj.

UOČI DERBIJA: Vrela navijačica dolazi da pomogne posrnulom gigantu - Kloi  će probuditi "đavole"! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/chloegshore1

Fudbaleri Mančester junajteda nisu najbolje startobali u Premijer ligi Engleske u ovodnih pet prvenstvenih mečeva. Svega dva trijumfa, isto toliko poraza i jedan remi svkako ne mogu da zadovolje armiju navijača "crvenih đavola".

Ekip trenera Erika ten Hag ušla je u sezonu minimalnim trijumfom naf Fulamom 1:0, da bi usledila dva vezana poraza od Brajtona (1:2) i kod kuće od Liverpula (0:3), ali su "crveni đavoli" uspeli da se sa gostovanja Sautemptonu vrate sa maksimalnim učinkom, pošto su slavili sa ubedljivih 3:0. U poslednjoj do sada odigranoj takmičarskoj rundi remizirali su sa Kristal Palasom 0:0, a na sve navedeno se nadovezao ne baš najpovoljniji rezultat na startu ovogodišnje UEFA Lige Evrope gde su kod kuće odigrali samo 1:1 protiv holandskog Tventea.

Međutim, već predstojećeg vikenda u derbiju sa londonskim Totenhemom, fudbaleri Mančester junajteda će imati dodatni motiv da se pokažu i dokažu.

Holandski trener Erik ten Hag može da se nada dodatnom impulsu za svoj tim, jer je seksi Kloi Feri najavila svoj dolazak na derbi protiv Totenhema. Mančester junajted je sinoć igrao protiv holandskog Tventea u Ligi Evrope, ali sve oči su već uprte u ligaški okršaj protiv Totenhema u nedelju na Old Trafordu.

 

Kloi Feri redovno uveseljava navijače "crvenih đavola" vrućim fotografijama, postavljajući visoku letvicu na društvenim mrežama. Njena poslednja objava, u atraktivnoj sportskoj odeći koja ističe njenu seksipilnost, skupila je mnogo lajkova od njenih 3,9 miliona pratilaca.

Ova najava dolaska na derbi protiv Totenhema dodatno je podigla uzbuđenje među navijačima i pružila im dodatnu motivaciju u ovoj, po mnogima, prosečnoj sezoni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading