IMA NEKA TAJNA VEZA: Kako li se pored nje skoncentriše na fudbal? Vrela Portugalka zaludela Mbapea! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.09.2024

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno je našao pravu?

IMA NEKA TAJNA VEZA: Kako li se pored nje skoncentriše na fudbal? Vrela Portugalka zaludela Mbapea! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/daniellagrace

Manekenka i glumica koja je navodno viđena kako se drži za ruke sa fudbalerom Kilijanom Mbapeom tokom odmora u Majamiju odbila je da komentariše glasine.

Dvadesetpetogodišnji Kilijan Mbape nikada nije bio imun na ženske obline, a mogao bi da obelodani prvu vezu po selidbi iz Pariza, grada ljubavi, u Madrid. Odlični, ali i bogati reprezentativac Francuske imao je pratilje čak i sumnjivog morala, ali čini se da je pronašao pravu sa kojom se tokom odmora držao za ruke tokom šetnje Majamijem.

Reč je o portugalskoj manekenki i glumici Deni Grejs Alemeidi, koja živi u Majamiju, sa kojom je Kilijan išao na kuglanje, večeru i noćni klub na zabavu. Kako dobro obavešteni izvori istuču, njih dvoje su bili veoma prisni držeći se za ruke, potvrđujući glasine da je paru bilo prijatno da javno pokazuju naklonost.

Ipak, od tog momenta vešto se kriju iako su non-stop na oku paparaca. Nejasno je kako su se upoznali, ali se zna da se poznaju od aprila 2024. godine, kada je Almeida objavila slike na Instagramu i bila prisutna na utakmici Mbapeovog tadašnjeg kluba PSŽ.

Atraktivna Portugalka na društvenoj mreži Instagram ima stotine hiljada pratilaca, a zašto je to tako, pogledajte u foto galeriji, ali se mora istaći da njene fotografije gledate na sopstvenu odgovornost.

 

Ova romansa između Kilijana Mbapea i Deni Grejs Alemeidi definitivno privlači pažnju javnosti, a dok se detalji o njihovom odnosu i dalje kriju, fanovi su zainteresovani da saznaju više o ovoj neobičnoj vezi. S obzirom na popularnost i medijsku pažnju koju prate, očekuje se da će ova priča i dalje biti tema brojnih spekulacija i interesovanja javnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading