SAUDIJCI PRIPREMILI MITROVIĆU ROĐENDANSKU ČESTITKU: Mitro proslavio divan dan uz čokoladnu tortu i pesmicu (VIDEO)

Autor:

Sport

16.09.2024

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saigrači ga iznenadili

SAUDIJCI PRIPREMILI MITROVIĆU ROĐENDANSKU ČESTITKU: Mitro proslavio divan dan uz čokoladnu tortu i pesmicu (VIDEO)

Foto: X/Alhilal/printscreen

Najbolji strelac naše fudbalske reprezentacije u istoriji Aleksandar Mitrović danas slavi svoj 30. rođendan.

Živa legenda našeg fudbala ostavila je dubok trag gde god da je igrala. Dominirao je Superligom, Čempionšipom da ne pričamo, u reprezentativnom dresu, danas to čini u Saudijskoj Arabiji, a pred njim je još mnogo godina profesionalnog igranja. Nakon povlačenja Dušana Tadića je postao i kapiten Srbije, iako na prethodnom okupljanju nije bio prisutan. Ipak, svi su svesni kolika je istinska legenda našeg fudbala Aleksandar Mitrović.

I u Arabiji polako izrasta u njihovog Boga, budući da igra izvanredno od kad je otišao u Al Hilal. Rešio je klub da mu se barem malo oduži i pripremi lepo rođendansko iznenađenje sa čokoladnom tortom i pesmicom.

Podsetimo, u trećem kolu prvenstva Saudijske Arabije, ekipa Al Hilala ostvarila je ubedljivu pobedu protiv ekipe Al Rijada rezultatom 2:0 i to na gostujućem terenu. Ova pobeda donosi značajan momenat za ekipu Al Hilala, a u prvom planu su se našla dva srpska fudbalera -  Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić koji je upravo bio pored centarfora za stolom kada je pristiglo iznenađenje.

U 80. minutu utakmice, Aleksandar Mitrović je postigao drugi gol za ekipu Al Hilala. Najbolji strelac u istoriji srpske selekcije je majstorski "bocnuo" loptu slabijom levom nogom i matirao protivničkog golmana, nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde Milana Borjana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading