RUSI ŠOKIRALI DEJANA STANKOVIĆA: Srpski trener nije mogao da veruje šta ga je snašlo

Autor:

Sport

12.09.2024

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvostruko slavlje u Moskvi.

RUSI ŠOKIRALI DEJANA STANKOVIĆA: Srpski trener nije mogao da veruje šta ga je snašlo

Foto: Profimedia

Trener moskovskog Spartaka, Dejan Stanković, doživeo je emotivni trenutak na proslavi deset godina stadiona. Na ovom značajnom događaju, Stanković se pridružio navijačima Spartaka i posle utakmice u Moskvi prišao najvatrenijim pristalicama kluba. Njegovo ime odjekivalo je tribinama, a trenutak je postao posebno dirljiv kada su emocije preplavile Stankovića, terajući suze na njegove oči.

Naime, navijači su horski skandirali Stankovićevo ime, a emocije su preplavile trenera, koji nije mogao da zadrži suze. Ovaj emotivni trenutak postao je prava kruna večeri, dok je Stanković pokazao koliko mu znači podrška sa tribina.

 

 


Dodatnu čar ovom trenutku dala je činjenica da je Stanković baš tog dana proslavio svoj 46. rođendan. Navijači Spartaka su iskoristili ovu priliku da mu prirede nezaboravnu rođendansku atmosferu, dodatno uvećavajući emotivnu notu večeri. Trener ekipe iz prestonice Rusije još jednom je pokazao koliko su emocije sastavni deo sporta, a večerašnja proslava ostaće zauvek u njegovom srcu kao poseban trenutak karijere.

Podsetimo, u maju ove godine, Stanković je potpisao dvogodišnji ugovor sa Spartakom, započinjući novu fazu svog trenerskog puta. Ovo je označilo povratak Stankovića u klub za koji je nekada i igrao, dodatno pojačavajući emotivnu vezu između njega, kluba i navijača.

Nakon sedam odigranih kola, Spartak se nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa 14 osvojenih bodova, samo tri manje od vodećeg Zenita. Ovo postavlja Spartak u povoljan položaj za dalji napredak u prvenstvu, dok Stankovićeva uloga kao trenera stavlja dodatni fokus na tim i njihove potencijalne uspehe u toku sezone.

Stankovićev emotivni susret sa navijačima jasno pokazuje duboku povezanost između trenera i kluba, dok Spartakova trenutna pozicija na tabeli obećava uzbudljivu sezonu za sve uključene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading