"MBAPE NE IZAZIVA STRAH KAO RANIJE": Oglasila se legenda francuskog fudbala, oštro kritikovao kapitena "trikolora!"(FOTO)

Autor:

Sport

09.09.2024

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Izjave koje je dao nisu bile primerene vođi, a još manje kapitenu."

"MBAPE NE IZAZIVA STRAH KAO RANIJE": Oglasila se legenda francuskog fudbala, oštro kritikovao kapitena "trikolora!"(FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Bivši legendarni francuski reprezentativac Biksente Lizarazu izrazio je razočaranje  nedavnim izjavama Kilijana Mbapea u vezi sa njegovim povratkom na Park prinčeva nakon napuštanja PSŽ-a. Lizarazu je istakao da su Mbapeove reči bile neprimerene za vođu i kapitena, izražavajući iznenađenje i zbunjenost pristupom mladog igrača. 

- Mbapeova konferencija za novinare me iznenadila i zbunila. Izjave koje je dao nisu bile primerene vođi, a još manje kapitenu. Ne možeš biti ravnodušan prema osećajima francuskih navijača, njihovim frustracijama i pitanjima. Trebalo bi pokušati odgovoriti, dati im nadu. To je deo posla i emocionalne veze koju moraš imati sa svojom publikom - rekao je Lizarazu i dodao:

Foto: Profimedia

Biksent Lizarazu

Imaju trenuci u karijeri kada se moraš zaustaviti i ponovo fokusirati na sebe. Mbape prolazi kroz težak period, a njegovu najbolju verziju smo verovatno videli na Svetskom prvenstvu 2022. godine. To je ono što želimo opet videti. Danas više nije eksplozivan i odlučujući kao nekada. Ostaje sjajan strelac i igrač, naravno, ali više ne izaziva strah kao pre - završio je Lizarazu.

Podsetimo, Mbape je letos prešao u Real Madrid gde je sa timom ostvario razočaravajuće rezultate - u četiri utakmice osvojili su tek osam bodova i već imaju četiri boda zaostatka za Barselonom. Utakmica između Francuske i Belgije u okviru Lige nacija održaće se danas, u ponedeljak 9.9.2024., u 20:45.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading