MBAPE VOLI "MALO JAČE" DEVOJKE: As Reala zvao "ONU" BOKSERKU SA OI da izađu?!

Autor:

Sport

14.08.2024

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta radi ovaj čovek?!

MBAPE VOLI "MALO JAČE" DEVOJKE: As Reala zvao "ONU" BOKSERKU SA OI da izađu?!

Foto: Profimedia

Olimpijsko zlato u boksu za žene u kategoriji do 66 kg pripalo je Iman Helif iz Alžira posle pobede nad Kineskinjom Liu Jang jednoglasnom sudijskom odlukom (5:0).

Iman Helif, bokserka optužena da je muškarac, još jednom se suprotstavila preprekama i uspela da ode do kraja. Optužbe protiv nje nisu je sprečile da postigne izuzetan uspeh.

Međunarodna bokserska asocijacija (IBA) je prethodno zabranila Helif da učestvuje na Svetskom prvenstvu zbog navodnih neslaganja u njenom testiranju pola, navodeći genetsku strukturu koja joj je omogućila značajnu fizičku prednost nad protivnicama, pa je nakon što je Anđela Karini predala meč Alžirki jer "nije nikad osetila jači udarac", hejt prema Iman dostigao vrhunac.

Ipak, sve vreme je imala podršku svog naroda, a po povratku iz Pariza dočekana je kao heroina u Alžiru, odakle upravo stižu bombastične vesti!

Pojedini evropski mediji prenose tvrdnje alžirskih medija da je Kilijan Mbape navodno poslao poruku Iman Helif! Navodno, Iman je izjavila da je primila stotine poruka od novog asa Reala koji je želeo da izađu posle njenog poslednjeg meča! Ali ovo nije prvi put da je Kilijan Mbape umešan u sličan skandal. Pre izvesnog vremena, Francuz je navodno bio u vezi sa transrodnom osobom Ines Rau, s kojom je čak uhvaćen i na jahti. Ukoliko izađu dobri dokazi o ovome, Mbapea neće "oprati" ni Amazon...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading