MANCESTER SITI POPIO TUŽBU! Evo kad izlazi na sud, izdatak im moće biti milionski! (FOTO)

Autor:

Sport

06.09.2024

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se da će ovaj slučaj privući pažnju javnosti.

MANCESTER SITI POPIO TUŽBU! Evo kad izlazi na sud, izdatak im moće biti milionski! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Bendžamin Mendi, bivši igrač Mančester sitija, podneo je tužbu protiv engleskog fudbalskog kluba zbog navodno neisplaćenih plata. Prema informacijama "Skajsporta", ovaj slučaj će biti razmatran na sudu u oktobru.

Mendi je prošle godine podneo tužbu "od više miliona funti" protiv Mančester Sitija, a navodno traži da mu se isplate neisplaćene plate. Ovo će biti pravna bitka koja će sigurno privući pažnju javnosti i ljubitelja fudbala.

Interesantno je istaći da Mendi traži isplatu neovlašćenih odbitaka od plate nakon što je optužen za silovanje i seksualni napad 2021. godine. Ovo dodatno komplikuje situaciju i postavlja pitanje kako će sudski proces uticati na ishod tužbe.

 

 


Očekuje se da će ovaj slučaj privući pažnju javnosti ne samo zbog sportske dimenzije, već i zbog pravnih implikacija koje nosi optužba za silovanje i seksualni napad.

S obzirom na veličinu i uticaj Mančester Sitija u fudbalskom svetu, ova tužba će svakako biti praćena s velikom pažnjom. Pitanje neisplaćenih plata i optužbi za silovanje dodatno komplikuju situaciju, te će sudski proces biti od velikog značaja za sve uključene strane.

Očekuje se da će javnost sa nestrpljenjem iščekivati ishod ovog sudskog procesa, koji bi mogao imati dalekosežne posledice kako na sportskom, tako i na pravnom planu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading