VELIKI GUBITAK ZA SVET SPORTA! Fudbalska legenda se povlači - Evo i kada igra poslednji meč u svojoj karijeri!

Autor:

Sport

05.09.2024

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zauvek će je pamtiti.

VELIKI GUBITAK ZA SVET SPORTA! Fudbalska legenda se povlači - Evo i kada igra poslednji meč u svojoj karijeri!

Foto: Profimedia

Jedna od najvećih legendi ženskog fudbala, Aleks Morgan, donela je tešku odluku da se povuče iz sporta. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, s obzirom na njen izuzetan doprinos fudbalu, kako na klupskom, tako i na reprezentativnom nivou.

Aleks Morgan je svoju odluku da se povuče iz sporta objavila putem društvenih mreža, uz emotivnu poruku i suze. Osmog septembra će odigrati svoj poslednji meč, što će biti poseban trenutak kako za nju, tako i za sve njene fanove širom sveta.

Sa 224 nastupa i 123 postignuta gola, Morgan je ostavila neizbrisiv trag u dresu nacionalnog tima Sjedinjenih Američkih Država. Njen doprinos i posvećenost fudbalu su nešto što će ostati upamćeno generacijama. Takođe, ističe se i njena borba za ravnopravnost između muškog i ženskog fudbala, što ju je učinilo još većom ikonom ovog sporta.

Republika

Foto: Profimedia

Fenomenalna na terenu: Aleks Morgan

Kroz svoju karijeru, Morgan je nosila dresove brojnih klubova, od Vest Kosta, Kalifornija Storm, Pali Bluz, pa do Liona i Totenhema Hotspura. Njeni nastupi za klubove bili su obeleženi izuzetnim zalaganjem i postizanjem velikog broja golova.

Pored sportske karijere, Aleks Morgan se suočava sa novim životnim ulogama, budući da je trudna i čeka svoje drugo dete. Ova vest dodatno emotivno obojila njeno zbogom fudbalu, ali istovremeno otvorila novo poglavlje u njenom životu.

Aleks Morgan će zauvek ostati upamćena kao jedna od najvećih ikona ženskog fudbala, a njen doprinos ovom sportu će ostati kao inspiracija budućim generacijama fudbalerki širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading