OVO JE IDEALAN POSAO ZA KRISTIJANA RONALDA: Portugalac dobio savet čime da se bavi posle karijere

Autor:

Sport

05.09.2024

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi asovi su krenuli istim putem, mada Portugalac to za sada ne želi.

OVO JE IDEALAN POSAO ZA KRISTIJANA RONALDA: Portugalac dobio savet čime da se bavi posle karijere

Foto: AlNassrFC_EN/X

Legendarni engleski napadač, Majkl Oven, izneo je svoje mišljenje o mogućnosti da se Kristijano Ronaldo okuša u trenerskim vodama. Oven smatra da bi Portugalac mogao da postane fudbalski trener nakon završetka profesionalne karijere.

- Gledajući sa strane, čini mi se da bi mogao da odluči da postane fudbalski trener i jednog dana sedne na klupu velikana za koje je igrao - izjavio je Oven.

Oven dalje spekuliše da bi Ronaldo možda želeo da bude uz teren i vodi Portugal kao što je to učinio na Euru 2016. godine.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

Deli sevate za budućnost: Majkl Oven

 

- Izgleda kao trener, izgleda kao da želi da trenira druge, pa bi možda mogao da krene tim putem - dodao je Englez.


Majkl Oven svojim komentarima budi maštu o mogućem budućem angažmanu Kristijana Ronalda u svetu fudbala. Da li će slavni napadač zaista postati fudbalski trener, ostaje da se vidi. S obzirom na svoju impresivnu karijeru kao igrač, Ronaldo bi sigurno bio zapažen i na trenerskoj klupi.

Iako Majkl Oven izražava uverenje da bi Kristijano Ronaldo mogao da se okuša kao trener, sam Portugalac nedavno je izjavio suprotno. Ronaldo je nedavno rekao da se neće baviti trenerskim poslom kada završi karijeru. Ova kontradiktorna mišljenja dodatno doprinose intrigama oko budućih planova slavnog fudbalera.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading