NA MARAKANI GLEDAJU I OBLIZUJU SE! ZVEZDA BI MOGLA DA "ZVEKNE" OVOG RIVALA U LŠ: Ne znaju za pobedu u prvenstvu

Autor:

Sport

31.08.2024

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvojili su prvi bod

NA MARAKANI GLEDAJU I OBLIZUJU SE! ZVEZDA BI MOGLA DA "ZVEKNE" OVOG RIVALA U LŠ: Ne znaju za pobedu u prvenstvu

Foto: Starsport

Nakon žreba za novi format Lige šampiona, u Crvenoj zvezdi pažljivo prate igre i rezultate rivala, među kojima je i ekipa Štutgarta koja na Marakanu dolazi 27. novembra. U meču drugog kola Bundeslige, Štutgart je odigrao nerešeno sa ekipom Majnca rezultatom 3:3 (2:1) u jednom spektakularnom meču koji je pružio mnogo uzbuđenja svim ljubiteljima  fudbala.

Štutgart je imao dva gola prednosti već nakon svega 15 minuta, ali je Majnc uspeo da se vrati u igru preko penala koji je skrivio Enco Milo, strelac prvog gola za domaći tim, u finišu prvog poluvremena. Nakon toga VAR je poništio pogodak Majnca, ali su gosti ubrzo uspeli da dođu do potpunog rezultatskog poravnanja preko Burkarta u 61. minutu.

Ipak, Štutgart je uspeo ponovo da dođe do vođstva, ovoga puta pravom "lepoticom" Fabijana Ridera iz slobodnog udarca sa 25 metara, koji se na kraju može podvesti i kao autogol golmana Centnera. Međutim, Majnc nije odustajao i uspeo je da izjednači u četvrtom minutu nadoknade, ostavljajući Štutgartu da se zadovolji samo bodom.

Posle prvog kola u kom ih je Frajburg na domaćem terenu porazio, Štutgart je uspeo da osvoji prvi bod, ali ostaje gorak ukus zbog toga što su u poslednjim momentima ispustili ceo plen.

Ipak, ne treba zaboraviti da je Štutgart prošle sezone bio drugoplasirana ekipa u Bundesligi i da če u Beogradu igrati tek za dva meseca, a do tad mnogo toga može da se promeni...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading