UŽASNO! TUČA, PA PUCNJAVA! Šokantne scene na fudbalskoj utakmici! REAGOVALA I POLICIJA (VIDEO)

Autor:

Sport

21.08.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom utakmice Kopa libertadores između Atletiko Mineira i San Lorenca desio se neželjeni incident, koji je privukao pažnju javnosti.

UŽASNO! TUČA, PA PUCNJAVA! Šokantne scene na fudbalskoj utakmici! REAGOVALA I POLICIJA (VIDEO)

Foto: Shutterstock

U toku nedavne utakmice Kopa libertadores između Atletiko Mineira i San Lorenca desio se neželjeni incident, koji je privukao pažnju javnosti. Iako je Atletiko Mineiro pobedio rezultatom 1:0, a time prošao u četvrtfinale takmičenja, događaji na tribinama ostavili su gorak ukus.

Nakon što je domaća ekipa postigla pobedonosni gol, izbila je tuča među navijačima ekipe iz Argentine. Ova neugodna scena izazvala je zabrinutost među prisutnima i stvorila napetu atmosferu na stadionu Arena MRV.

Nakon što je izbila tuča brazilska policija je reagovala na surov način. Naoružani policajci su uleteli na tribinu i ispalili gumene metke ka navijačima, koristeći i suzavac da bi rasterali sukobljene grupe. Ovaj postupak izazvao je dodatnu kontroverzu i otvorio pitanja o pravilnom postupanju policije u ovakvim situacijama.

 

 


Iz Brazila trenutno stižu malobrojne informacije o posledicama ovog incidenta. Nije bilo zvaničnih izveštaja o eventualno povređenim osobama, ostavljajući javnost u neizvesnosti i zabrinutosti za bezbednost navijača.

 

 

Ovakve situacije ne bi trebalo da se dešavaju nigde, a pogotovo ne na sportskim događajima. Sport bi trebalo da bude tu radi zabave i naticanja, nasilje nigde nije dobrodošlo. Nadamo se da će ovakvi incidenti postati prošlost, a da će fudbalski stadioni biti mesta gde se slavi fer i sportski duh, bez nasilja i sukoba među navijačima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading